hermman89 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam Chciałbym się dowiedzieć gdzie można wykupić zezwolenie na Staw Deszczownia w Iwnie? Pozdrawiam
Robal Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 hermman89, w sklepie wędkarskim w Kostrzynie, na łowisku też, jak zastasz właściciela. Orientujesz się, czy można wykupić dniówkę??
hermman89 Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie mam pojęcia czy można wykupić dniówkę. Słyszałem jedynie że nieźle biorą w Iwnie i chce się tam wybrać na dniach. A gdzie jest ten sklep w Kostrzynie? W tym roku były zawody i można zobaczyć jak biorą ; http://leszcz.pl/relacja.php?id=306
Robal Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 ul. Rynek 7 Kostrzyn Ja jestem zainteresowany dniowka, bo raz tam mialem zawody to sie przekonalem, ze zbiornik obfituje w ryby, a wykupienie na caly sezon w moim przypadku odpada. Jak sie czegos dowiesz to daj znac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.