dominik poznan Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 koledzy jakie rybki można połowić na drawie i jaki zestaw na spławik , które odcinki są korzystne
dominik poznan Napisano 16 Kwietnia 2011 Autor Napisano 16 Kwietnia 2011 dziwne że nikt nie opisuje co można połowić bo wędkarzy mnóstwo
brodzic Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 mój kolega tam węgorza holował i nie dał rady , mówił że takiego w życiu nie widział
dominik poznan Napisano 4 Maja 2011 Autor Napisano 4 Maja 2011 Na jakim odcinku łowisz ja od Drawska do jez lubiego powiem tak ryby ilościowo można połowić niestety wszystkie są średnie większego nic tam nie złowiłem szczególnie nastawiony jestem na leszcza ,złowiłem ich parę ale wszystkie do kilograma po za leszczem jelce certy płoć krąp kiełb i cała reszta niestety bez okazów jaką głębokość ma na waszym odcinku drawa
brodzic Napisano 6 Maja 2011 Napisano 6 Maja 2011 w okolicach prostyni , ostatnio byłem rok temu tylko raz , na zawodach. złowiłem komplet esoxa 3szt. . zajełem 2 miejsce . dawno tam nie wedkowałem rekreacyjnie ale jak okręg szczec. w ramach umow mogł tam jezdzic to było super i jezdziłem , leszcz brał taki 1,5 kg do 2kg . głębokosc , nie wiem , mysle ze tak 2-3 metry. dużo dołow jest w Twoich rejonach są swietne miejsca , tam jezdził moj znajomy . mowił ze doły są takie po 2-3 m
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.