zieloczek100 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Ogólnie chciałbym kręciołek z przednim hamulcem, ale też chciałbym dobry kręciołek, który wytrzyma kilka lat. Ciężki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Masz w Okumie 5 lat gwarancji, jak coś się bedzie z młynkiem działo, to w ramach gwarancji np. nasmaruja go itd, po sezonie, za te pieniadze spróbuj z Okumą, w Dragonie chyba jest 1-2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieloczek100 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Dragon też daje 5 lat gwarancji. Na smarowanie średnio będzie opłacało się wysyłać do sprzedawcy allegro, ze względu na koszty wysyłki, już chyba lepiej samemu to zrobić. Ty osobiście co byś wybrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Kolego Dragon, a Okuma to w sumie jedna firma bo się połączyli. Ja bym wzioł w takim razie Dragona...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zieloczek100 Napisano 22 Marca 2013 Share Napisano 22 Marca 2013 Dlaczego wybrałbyś Dragona a nie okumę? Wiem, że jestem upierdliwy, ale jednak robię zakup na kilka lat Według opini + dla okumy za nierdzewne łożyska. Tata ma tą okumę http://nurcenter.pl/magnum-pro-rd430-quiver-p-124.html (na 99% tą) i pracuje rewelacyjnie płynnie, lekko i cicho, i chciałbym aby ten motionek/dragonik też tak pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gnat Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 A czy ktoś ma taki kołowrotek MIKADO - BLACK EAGLE 2006 FD Chce go kupić, tylko nie wiem czy to dobry wybór. Wędka Carbomaxx 10-35g spining blachami 1,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi