nowy1313 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Ma ktoś jakieś nowe wieści z nad wody ? Jak sprawa z karpiem, jakieś wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 byłem dziś z kolegą zapolować na karpia, ale zero brań na kuku i kulki scopex oraz na dzdzownicę. PANOWIE, wie ktoś może jaka jest najlepsza przynęta na jesiotry na łowiskach komercyjnych ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj.slawko Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 Patroszyłem kiedyś rybki na Pacyfiku ,podszedł do mnie gościu i mówi że bierze wątróbki bo zostaje na nockę zapolować na jesiotra .Spotkałem się z nim po tygodniu i powiedział że złowił kilka ,największy ok 15kg.Czyli wątróbka ale sam nigdy nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy1313 Napisano 5 Kwietnia 2012 Share Napisano 5 Kwietnia 2012 jest tam jeden gościu co dobrze łowi jesiotry, ma pare fotek na tablicy, kiedyś jak byłem rano to w godzinach 7-8 ze 4 wyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2012 a jakieś może kulki proteinowe???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wybrany20 Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Na tym łowisku jesiotra traktuje jako przyłów, wszystkie w tamtym roku złapałem na OWOCOWE kulki. Faktycznie jest tam Magik który wyciąga sporo jesiotrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 6 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2012 a jakie samki kulek polecasz zastosować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wybrany20 Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 W tamtym roku najskuteczniejsza była truskawka, jak dla mnie oczywiście. W tym roku kupiłem nowe smaki , ochotkę i kukurydze z konopiami. Nie miałem za to ani jednego brania na kulki Dynamite robin red. Polecam rozmiar 16mm nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubas4 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 tem niby magik od jesiotra to chyba omnie chodzi , u Piotrka mam tam fote z 11 pażdziernika.miał 1.60 cm lecz problem z wagą bo kupiłem za grosze w jakimś markecie i nie dość że startowała z minus 2.5kg to po wyzerowaniu 10kg na wadze pokazywało niecałe 9kg. większość z tych większych łapałem na zestaw karpiowy na haczyku zakładałem 3-4 ziarna kukurydzy tutti-frutti i maczałem je w dipie ochotki i efekty były i mam nadzieje że dalej będą.teraz wybieram się tam 22.04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wybrany20 Napisano 23 Kwietnia 2012 Share Napisano 23 Kwietnia 2012 W ten Weekend złowiona na Pacyfiku karpia 18 kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy1313 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 tem niby magik od jesiotra to chyba omnie chodzi , u Piotrka mam tam fote z 11 pażdziernika.miał 1.60 cm lecz problem z wagą bo kupiłem za grosze w jakimś markecie i nie dość że startowała z minus 2.5kg to po wyzerowaniu 10kg na wadze pokazywało niecałe 9kg. większość z tych większych łapałem na zestaw karpiowy na haczyku zakładałem 3-4 ziarna kukurydzy tutti-frutti i maczałem je w dipie ochotki i efekty były i mam nadzieje że dalej będą.teraz wybieram się tam 22.04 dzięki kolego za informację, przy następnym wypadzie na pewno wypróbuje. Jakie wyniki były ostatnio ? Dalej metoda się sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubas4 Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 29 04 złapał mi się nieduży ok 7kg , ale zato 1. 05 na tą metode złapałem karpika ok 9kg. teraz wybieram się tam 13.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 10 Maja 2012 Share Napisano 10 Maja 2012 29 04 złapał mi się nieduży ok 7kg chłopie zmień dilera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubas4 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 nie wiem o co ci chodzi ani co wąchasz ale ja mam fote tego jesiotra z datą a ty durny spławik z nędzmym karasiem i opowiadasz że miałeeś taką sztuke.jeden łowi a drugi myśli że łapie -to łapie się dotyczy ciebie-robcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubas4 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 nowy1313 pytał się i dostał normalną odpowiedż a ty ,,robcio,, zmień portal na nk i tam wpisuj swoje dziwne komentarze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaFi KARP Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Byłem tydzień temu na Pacyfiku ,złowiłem 4karpie od 2 do 2,5kg oraz jesiotra trochę ponad 3kg zaczyna się ruszać powoli, warto jechać Odwiedziłem również to łowisko z 2 tyg temu lecz wtedy łowiłem na akord i złowiłem 25OKONI , od 18 do 28cm,na kopyto jakieś nie większe niż 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 1 Czerwca 2012 Share Napisano 1 Czerwca 2012 robcio umie łwoić pięknie na dzikiej wodzie a na pacyfiku nic nie bierze poza bakiem bo nim zarybili.,... nawet na watrąbę biorą ...karasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 7 Czerwca 2012 Share Napisano 7 Czerwca 2012 a na pacyfiku nic nie bierze poza bakiem bo nim zarybili.,... eeee w ub. niedziele z kumplem polowilismy karpi troche, a i wegorz sie trafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy1313 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Wczoraj wypad z kuzynem 17.30-20. Efekt jesiotr 5,5kg karp 2.5kg. Koleszka obok przy nas pełnołuskiego 3.5kg i dwa jesiotry 4.5 i 5.5 kg. Wszystko na kukurydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dubas4 Napisano 28 Czerwca 2013 Share Napisano 28 Czerwca 2013 Czy może ktoś wie co się stało na Pacyfiku? w tym roku byłem już 5 razy na noc i dno-totalne dno. Gdybym to tylko ja nie miał brań to mógłbym mieć do siebie pretensje ale też widzę innych. znajomy z Tuszyna był 21/22 noci stwierdził że nie ma co i 3.30w nocy spakował się i wrócił do domu, kilku gości po 12w nocy przed nim odjechali. Czy Piotrek dokarmia czy co. Przecież tam zawsze coś brało, może nie wszystkim jakieś okazy ale drobnica niedawała spokoju ateraz nic ani małe ani duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenoniusz Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 jakieś info na temat łowiska ktoś ma?? widzę że dawno nikt nie poruszał tematu ale może ktoś coś?? będę wdzięczny bo chętnie bym się wybrał nigdy nie byłem na pacyfiku. może warto zajrzeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Jest karp, jesiotr, amur, szczupak, tołpyga, sum. Wielkie sztuki jak i te mniejsze, generalnie na metode i małe przynęty(kulki 6-8mm) tylko śmierdzące. Łowisko przełowione, ryby bardzo ostrożne, każda już zacięta po kilkanaście razy więc trzeba je podejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenoniusz Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 oki dzięki a jak z opłatami?? a no i czy czynne jest ?? czy jakiś okres zimnowy i zamkniete ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 23 Marca 2015 Share Napisano 23 Marca 2015 w zeszłym roku płaciliśmy 10zł za wędkującą osobę, dzieci z reguły nawet jak wędkują gratis. W tym roku już z tego co słyszałem ładne karpie połapali sum się trafił także warto jechać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Witam, byłem wczoraj, wędkarzy dużo, cena 10zł, karpie, sumy, jesiotry, karasie biorą. Złapałem 3 karpie po ok 2kg, jeden uciekł, inni też łapali karasie sumy i karpie. Polecam sie pobawić! tylko mała 8mm kulka, pellet rybny najlepiej halibut, mały haczyk 14 i metoda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi