dubas4 Napisano 23 Kwietnia 2015 Share Napisano 23 Kwietnia 2015 Helajnen - nie wiem skąd bierzesz te brania na Pacyfiku, ale byłem w niedzielę 19.04, były też zawody - brań na tylu łowiących że szkoda mówić-tak,tak karasie,sumy ico jeszcze???Sąsiad obok mnie też mówił mi że tydzień temu tj12.04 był cały dzień z kolegą i nic-porażka. No chyba że jak ty przyjezdzasz to jest szał na brania i sztuka za sztuką. Tam jest ryba tylko że przekarmiona , jeden siada po drugim i wali żarcie jakby był na dzikiej wodzie. O ile jeszcze Piotrek nie dokarmia- w co wątpię że tego nie robi. Jezdziłem tam i miałem naprawdę ładne okazy ale to już historia .Jak dla mnie to łowisko jest przeciętne o ile nie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 24 Kwietnia 2015 Share Napisano 24 Kwietnia 2015 po pierwsze daj znać na co łapiesz i jak, bo tam istnieje tylko jeden skuteczny sposób łapania. Byłem ostatnio, złapałem 3 karpie w tym jeden większy ok 4kg, a dwa mniejsze ok 1,5kg, każdy coś tam złapał, na wieczór przyjechał facet z synem mieli dobre zestawy i małe kulki i złapali w od godz 18 chyba z 15szt. Około południa gość złapał tołpyge 14kg (warzoną u właściciela) W niedziele jadę to się możemy umówić na łowisku, ale daj znać szczegółowy zestaw to pewnie w tym jest rozwiązanie słabych wyników. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Witam w nowym sezonie, jeżeli chodzi o komercje to mam już 3 wypady na Pacyfik, za każdym razem coś tam złapałem ale bez szału, raz kolega ładnego amura złapał(ok 6kg). Powodzenia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Witam, ostatnia wyprawa na Pacyfik, od 7 do 16, pogoda: słońce lekki wiatr, niedziela, wędkarzy bardzo dużo, każde stanowisko zajęte. Byłem z kolegą, razem złapaliśmy 3 karpie, brań łącznie 6, dwie ryby urwane. dwa karpie po 4 kg jeden mniejszy ok 1,5kg. Na całym łowisku brań bardzo dużo, każdy coś tam łapał. Jeden pan z synem łapali jesiotry, łącznie chyba z 5 szt po metr długości złapali:) Chciałbym podzieli się wrażeniami z wyprawy w zeszłym tygodniu na Rokitnice. Nic nie złapałem, branie jedno- niezacięte. Warunki bardzo dobre, wędkarzy bardzo dużo jaki i osób biwakujących. Warunki wędkowania dla zawodowców bardzo dobre. Generalnie jest potrzeba punktowego nęcenia ok 100-120m od brzegu i wywożenia przynęt. Ryb dużo bo inni łapali bardzo duże karpie i amury. Dla karpiarzy raj, opłata 20zł doba. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Gdyby kogos interesowalo, od ub. weekendu lowisko ruszylo, na stawie zero lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi