qbassmanutd Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam, był ktoś tam ostatnio ? Czy w tygodniu można połowić ? Czy dużo jest tam karpia? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Też bym się chętnie dowiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 byłem w majówke, w tygodniu mozna lowić.Karpie sie zdarzają ,wlasnie ostatnio mi prawiewciagneło wedke do wody.Ledwo co ją złapalem, ryba wyprostowała haczyk.Najwiecej jest tam karasia, czaem trafi się ploc lu wzdręga.Ryby można wypuszczać,wejście kosztuje 5 zl.Okon i szczupak są tam szkodnikami i mozńa braćza free.Pierwszy raz łowilem na komercji.Fajne miejsce na grila i piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperek Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 O których stawach w Bełdowie piszesz bo jest ich dużo.Kiedyś trzeba było zabierac ryby i płaciło się od wędki.Teraz oferta jest lepsza bo nie zawsze chcę zabierac ryby z łowiska.Będę wdzięczny za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Jak jedziesz do bełdowa to po lewej i prawej stronie masz stawy ,to jedziesz dalej prosto zamiast asfaltu jest piach ,wieżdzasz w las , wyjeżdzając z niego jest łaka.Jedziesz dalej i znów jest las to przed lasem skrecasz w lewo i widac stawiki hodowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 zapodajcie jakąś mapkę. Tam dużo stawów jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZBIG@SON Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 to łowisko to kontrawers fajni i spokojni w zeszłym roku płaciło sie 5 złotych za wejście drapiezniki za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 31 Maja 2011 Share Napisano 31 Maja 2011 Byłem 2 tyg. temu na stawie gdzie płacizz 20zł i twoja ryba. Totalne bezrybie (poza drobnicą) a brzeg strasznie oblepiony. Nie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustlik Napisano 14 Sierpnia 2011 Share Napisano 14 Sierpnia 2011 Napiszcie, gdzie dokładnie jest to łowisko za 5zł - za wejście, gdzie drapieżniki są za free. Najlepiej jakaś mapka, lub nazwisko/dane właściciela, żeby można było ludzi podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 16 Sierpnia 2011 Share Napisano 16 Sierpnia 2011 Gustlik - na forum jest watek o tym lowisku: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Ma ktoś jakieś info o tym łowisku ? Wiem tyle, że gospodaruje na 150 ha wód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 W Beldowie bylem w sobote tydzien temu i dzisiaj. Oplaty na stawie: 20zl za max 3 kije, ryby mozna uwolnic, albo zabrac bez dodatkowych oplat. Wyniki dzisiaj mialem podobne jak tydzien wczesniej, kilka jazgarzy, drobna plotka i mini linki. Na stawie obok przyczepy oplaty sa znacznie wyzsze: 2zl/godzina + 2zl za auto + oplata za zabierane ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyna999 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Łowisko pierwsza klasa.Występują tam głównie karpie,liny i okonie ale oprócz tego są tam w miare duże sumy,jesiotry,jażwice oraz wzdręgi nie mieliśmy z kolegami przyjemności złapać Amura,szczupaka,sandacza oraz Tołpygi, miejmy nadzieje że je też złapiemy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyna999 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Figos Figos, które stawy są lepsze te kapelusznika czy te dalej co się jedzie do lasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen1990 Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Na Bełdowie łowiłem dość długo i mogę powiedzieć, że owszem są tam ryby (najwięcej karpii-największy ma 10 kg) ale ostatnio słabo biorą. Jesiotra od roku tam nie złapałem tak jak i amura. Szczupaki ktoś tam łapał, ale bardzo małe. Sum, ponoć pływa osobnik o masie 16 kg. Kiedyś była opłata za parking, ale już nie ma. Aha i najważniejsze, nie mówię o stawie 20 zł za cały dzień tylko tym 2 złote za godzinę wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franekdzielny Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Pod Aleksandrowem Łódzkim łowię ( jak już kiedyś psiałem) w nowym Adamowie. Można tu trafić naprawdę na dorodne sztuki. Sąsiad obok wyłowił kiedyś pięknego sandacza, na moje oko ok. 3 kg. Mnie się jeszcze to nie udało, za każdym razem wyciągam płocie, czasem okonia, kilka leszczyków, ale jestem pełen nadziei, bo wiem, że w ich stawach kryją się naprawdę niezłe sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Moze ktos podpowie, od kiedy mozna jechac do Beldowa? W ub. roku chyba zaczynali sezon od 01 kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 9 Kwietnia 2018 Share Napisano 9 Kwietnia 2018 Wczoraj bylem, ale robala nie pomoczylem. Staw "na godziny" oblepiony moczykijami, staw "zwykly" suchy. Spuscili wode i maja go czyscic, otwarcie zaplanowane jest na week majowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 10 Maja 2018 Share Napisano 10 Maja 2018 Moze ktos byl i cos napisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACooL Napisano 23 Maja 2018 Share Napisano 23 Maja 2018 Bylem przejazdem w tygodniu. W stawie "zwyklym" nadal brak wody. Natomiast w tym, ktory byl na godziny, wprowadzili oplate 10zl za dzien. Cennik za ryba/kg jest wywieszony na nowym drewnianym domku, ktory powstal w miejsce starej przyczepy kempingowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi