erwinnf Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 interesuja mnie zapachy aromixow: bremes brasem chodzi mi o konkretne zapachy jak np wanilia+karmel(gros gardons)
sensas Napisano 26 Kwietnia 2011 Napisano 26 Kwietnia 2011 AROMIX BREMES - bardzo słodki o delikatnym zapachu korzennym, barwy jasnej, który selekcjonuje w szczególności duże leszcze. BRASEM - aromat o ogólniejszym zastosowaniu. Przyciąga na łowisko leszcze, ale też jest skuteczny na duże ryby innych gatunków. CANAL - opracowany specjalnie do połowu płoci w kanałach. Jego specyfiką jest to, że po nawilżeniu zanęta bardzo dobrze utrzymuje się w miejscu. CARPES - słodzony o bardzo delikatnym zapachu, koloru jasno brązowego, szybko przyciąga na łowisko karpie i inne duże ryby. Może byc używany do namoczenia kul bezpośrednio przed nęceniem. GARDONS - słodki o bardzo przyjemnym zapachu przypalonej wanilii, barwy ciemnej. Super skuteczny przy połowach płoci. GROS GARDONS - bardzo słodki o przyjemnym zapachu wanilii i przypalonego cukru, koncentrat ten działa wybiórczo na duże płocie. GROS POISSONS FISH-MEAL - dodatek na karpie, o zapachu mączki rybnej. GROS POISSONS FRAISE - dodatek o naturalnym, słodkim, truskawkowym smaku, doskonały na karpie. GROS POISSONS MAIS SUCRE - dodatek o smaku słodkiej kukurydzy. Przeznaczony do połowu karpi. Doskonale wabi duże ryby. GROS POISSONS SCOPEX - jeden z najbardziej popularnych i skutecznych dodatków w płynie, na karpie. VERS DE VASE - o smaku dużej ochotki.
erwinnf Napisano 27 Kwietnia 2011 Autor Napisano 27 Kwietnia 2011 dzieki za odp chociaz liczylem na wlasne spotrzezenia bo to co napisales jest na stronie sensasa, a np. zapachow korzennych (bremes) jest duzo...
erwinnf Napisano 11 Maja 2011 Autor Napisano 11 Maja 2011 czy ktoś może wie jak pachnie aromix carpes, bo na stronie internetowej sensasa jest tylko napisane"CARPES -słodzony o bardzo delikatnym zapachu, koloru jasno brązowego, szybko przyciąga na łowisko karpie i inne duże ryby."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.