Gość Placek Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 http://img85.imageshack.us/img85/9028/77823286.jpg zebaty z baryczy:) w tym roku rzeka byla hojna,w sumie zlowionych sztuk nie da sie zliczyc gratuluję, ale pamiętaj - "dając w czapę" rybom i zabierając nie powtórzysz już takiego sezonu, ani Ty ani nikt inny! Kolego w ciagu tego sezonu wzielem tylko 2 Rybki po 55 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 to tak na koniec sezonu z odry 114cm i 9,6kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 freut, gratulacje. Piękny zębacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Fajna ryba. Gratuluję zdobyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 A gdzie takie zielone liście i trawa w drugiej połowie listopada??? Zębacz ładny tylko coś mi tu nie pasuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Zdjęcie zrobione: 2011-10-02 godz. 09.28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 złowiony jakieś piętnaście minut przed tym jak napisał kocur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 marusia-92, jedyna "wina" freut'a, to to że nie napisał kiedy był ten koniec sezonu. freut, zawsze sprawdzam jak jest możliwość czas bo to może być wskazówką jak takie okazy przechytrzyć skoro autor nie podaje zbyt dużo danych I jeszcze prośba opisz na co i jak. Warto podzielić się informacją jakim sposobem udało się przechytrzyć taki okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 szczupak wziął z jakiś 9m z dołu za główką na phantoma 10cm zielonego z brokatem na główce 12,5g, wedka team dragon 2,75m 10-28g, plecionka PP 0,15. hol około 30min. a co do opisu fotki to chodziło mi że jesień to dla mnie końcówka sezonu a nie że ostatnia wyprawa. poprostu wcześniej nie trafiłem na ten dział forum dlatego z takim opóźnieniem. sorki za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukaszss Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Gratuluje,kawał ryby pewnie ręka bolała po takiej walce :mrgreen:Te fantomy mają coś w sobie a zwłaszcza te zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AdamKaczor Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Ja sezon szczupakowy zakończyłem 30 listopada z rekordowym wynikiem 91 cm i 6 kg.Zobaczymy co przyniesie 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi