miron Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 witajcie w tym nowym temacie chciałbym aby jeżeli ktoś łowił na Bornholmie zamieścił choć parę zdań relacji albo (i o to mi głównie chodzi ) zamieścił jakieś porady odnośnie łowienia .
artech Napisano 8 Lipca 2006 Napisano 8 Lipca 2006 Sam nie łowiłem - niestety. Widziałem tylko filn "Wyspa wędkarzy" o połowie troci w morzu z brzegu brodząc.
miron Napisano 8 Lipca 2006 Autor Napisano 8 Lipca 2006 dziękuję , że wreszcie ktoś zwrócił uwagę na mój post będę miał możliwoś obejrzenia tego filmu , ale słyszałem , że jest bardzo słaby pod względem wędkarskim. proszę o dalsze informacje
artech Napisano 10 Lipca 2006 Napisano 10 Lipca 2006 ale słyszałem , że jest bardzo słaby pod względem wędkarskim. I dobrze slyszałeś, nic ciekawego.
trini Napisano 14 Lipca 2006 Napisano 14 Lipca 2006 no ale co jak nikt tam nie był i nic nie słyszał? wszystkie informacje jakie jestem w stanie Ci dostarczyc są tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bornholm
miron Napisano 27 Lipca 2006 Autor Napisano 27 Lipca 2006 DZIĘKI dodam , że będę tam w pierwszych dniach września i raczej będę łowił z brzegu
zero Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 Mój tata łowił na Bornholmie przez 3 dni(w zeszłym roku), łowił z kutra przywiózł ponad 50 dorszy.Miał więcej ,ale by się przez 3 dni zepsuły...Był bardzo zadowolony i pewnie pojedzie jeszcze raz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.