Supersobi Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 okoń 33cm Branie "w pół wody" w kopyto relax'a na 10g głowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barti Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 sezon rozpoczęty, a to jeden z okonków. warunki : - wiało bardzo, północny wiatr - ok 1015 ciśnienie - cofka - słonecznie ok 5 st. c - woda lekko słona - polska - zachodniopomorskie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44a5e156632984af.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 8 Maja 2011 Share Napisano 8 Maja 2011 a tu okonie z jeziora więcborskiego, rybki pięknie żerowały przy powierzchni,szkoda tylko zerwanej życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.N.T Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 28.05 - Wypad na jezioro kilkanaście okoni w przedziale 15cm-30cm głównie na żywca. Jak na 6 godzin łowienia brania były dość chimeryczne. Ale nic nie zastąpi przyjemnie spędzonego czasu nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszek22 Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 okon z gruntu na czerwonego 35 cm czy jakos tak nie pamietam mojego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 11 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2011 32cm.. opad wieczorny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Nie wiem ile mógł mieć, ale dla mnie to porządny garbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 9 Lipca 2011 Share Napisano 9 Lipca 2011 Gartki pisaq, ile miał? ja dziś stacjonarnie, a pod wieczor godzinka spinningiem i nawet spoko bo ok 10 okonków 20-25 i jeden 29 od 20 do 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pisaq Napisano 10 Lipca 2011 Share Napisano 10 Lipca 2011 Dzięki! Ile miał? Nie wiem, nigdy nie mierzę ryb, szkoda czasu. Ważne, że wędkę ugiął, poszarpał, na hamulcu zagrał Takie ilości to na troka? Ja wczoraj zlowiłem jednego mini-okonka, ale jak on połknął paprocha - nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 W tamtym tygodniu probowalem złapac okonki na wiśle na boczny trok, niestety tylko 2 wymiarowe weszly, podobno na żywca idzie lepiej. Co jest w tym roku z tymi rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu okon Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Okoń na koguta w sumie były 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Dzisiaj wykonałem ok. 30 rzutów i trafił się jeden piękny garbusek 37cm. Ryba oczywiście pływa dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 orzesz w morde, toż ten garbus wygląda na fotce conajmniej na 50cm Piękny jest, szczerze gratuluję kawał rybska, pewnie pasiasty dał Ci równo popalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorman Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Dzisiejszy okoń 44cm 1,33kg niestety nie mój, lecz kolegi który dopiero rozpoczyna przygodę z wędkarstwem http://www.youtube.com/watch?v=ZwlNpEmlD3g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 gratuluje piękny garbusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 http://img337.imageshack.us/img337/6217/okoj.jpg Pasiaki z baryczy jedne z wielu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi