lisek132 Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Witam wybieram się na nockę na Odrę w w/w rejon znacie jakieś dobre miejsca? Mam zamiar łapać na Koszyczek i Spławik tylko nie wiem gdzie rzucać i jakiej przynęty użyć nastawiam się na lina , leszcza w nocy może węgorz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goryl25 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Odświerze temat Jaka sytuacja na odcinku w cigacicach obok starego mostu ?? da się zjechać z wału do rzeki czy trzeba mieć terenówke ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evoletis Napisano 18 Maja 2015 Share Napisano 18 Maja 2015 UP!! Jak wygląda sytuacja w Cigacicach, co ciekawego na Odrze i oczku po drugiej stronie wału?? Lata tam nie byłam i chętnie odwiedziła bym to miejsce... może jakaś nocka jeśli warto... Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi