Raczej Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 cześć wszystkim, jak w temacie, poszukuję jakiegoś sprzętu Jaxona tak żebym się zamknął cenowo w jakieś 250-300 zł ( koniecznie Jaxon ) wędka ma służyć głównie do połowu na wodzie stojącej i głównie z brzegu, dobrze żeby był trochę sztywniejszy z góry dziękuję Wam za pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niklas6 Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Polecam kijek Jaxon Astral ja posiadam 2,70 m i 10-45 g bardzo dobry szczupakowy kijek w tym przedziale cenowym . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 niestety nie ma go już w ofercie, ale dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Dlaczego musi to być Jaxon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 bo mam do Jaxona "dojście" i mogę mieć taniej, ale nie mam niestety możliwości wcześniej "pomacać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Z takim funduszem to coś z serii XT-Pro. Napisz jeszcze na jakie ryby się nastawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 wiesz co, raczej szczupły, sandacz, większy okoń, coś troszkę sztywniejszego, ale nie tak bardzo twardy 9 ale wyjaśniłem) no ale mam nadzieje że wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelan Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 To szukaj czegoś dłuższego (2,7m) z cw. do ok. 25-30 gram. Nie znam tej serii także żadnego konkretnego modelu nie jestem w stanie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 no właśnie czegoś takiego poszukuję, dzięki bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Raczej, xt pro royal 2.72 cw do 32 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 18 Maja 2011 Autor Share Napisano 18 Maja 2011 to mam coś podobnego: Jaxon XT-Pro NG Royal Traveller Spin 270 / 10-30g chyba na ten kijek się zdecyduję proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 no to prawie to samo dobry kij z dobrych materiałów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Jak masz dojście, co by taniej kupić to celował bym w kija na dobrych komponentach, czyli uchwyt i przelotki Fuji: Jaxon XT-Pro Limited Edition Spinning 270 / 10-30g http://allegro.pl/jaxon-xt-pro-limited-edition-spinning-270-10-30g-i1602351293.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 no to prawie to samo dobry kij z dobrych materiałów !! Skąd taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Dokładnie jak pisze kolega artech, lepszego Jaxona jak XT-Pro Limited Edition Spinning 270 / 10-30g nie kupisz a skoro masz zniżkę to i cenowo wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raczej Napisano 23 Maja 2011 Autor Share Napisano 23 Maja 2011 finalnie po wielu komplikacjach jest Daiwa Exceler 270 5-25 , dziękuję za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKYNET25 Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Siema kupiłem spining Jaxon Harmony 270cm, i kołowrotek Jaxon Arrow 400 RT . Według was to dobry sprzet czy taki sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelul Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Trzeba było pytać przed nie po..., każdy ma inne proporcje w tym co jest dobre a co złe.W tym przypadku powiem tak, bardziej przejmowałbym się kołowrotkiem niż wędką...tu nie wróżę nic dobrego co do kija to może połowisz tym ale o jakiś rarytasach, jakości czy komforcie to zapomnij z miejsca porównując do tego co można kupić choćby za 100 zł, jednak nie zapominajmy, że kilkadziesiąt lat temu coś takiego nazwano by kosmiczną technologią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 harmony ciężkie kije i bardzo sztywne jaxon arrow mocny kołowrotek ale ja bym go nie nadwyrężał to są proste konstrukcje na na podłożu plastikowym jak np. łożyska plastikowe, wiele ruchomych niedopasowanych części jak np ruszająca sie korbka, szumiąca szpula, oraz cieżar tego całego sprzętu. Ja tu widze jeden plus wyrobisz sobie mięśnie ręki przy małym wydatku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi