mateusz007xx Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Mam 14 lat niedługo wyrobie sobie karte wędkarską i chciałbym się dowiedzieć czy odrazu moge sam łowić? Czy musze pod opieką? A i o czasu kiedy nie mam karty musze jeździć z tatą na ryby ,a jeśli chciałbym sobie sam pojechać i zostałbym zkontrolowany to było by tylko upomnienie ??? Tak słyszałem ale nie jestem pewien Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 4. Prawo do samodzielnego wędkowania ma wędkarz, który ukończył 14 lat, z tym że młodzież do 16 lat nie ma prawa do wędkowania w porze nocnej bez opieki osoby pełnoletniej. Przy okazji poczytaj sobie RAPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmarszczka12 Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 Mozesz łowic jezeli 14 lat masz to łowisz tylko na jedna wedke zakaz połowu w porach nocnych samodzielnie bez opieki ;d jezli konczysz 16 lat musisz juz wyrobic sobie karte i wtedy juz jestes normalnym członkiem danego koła a nie jak teraz jestes tylko uczestnikiem ;d wyrobisz sobie karte i łowisz juz w porach nocnych i na dwie wedki ;D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RybakMaciej Napisano 18 Lutego 2018 Share Napisano 18 Lutego 2018 Mogę się dowiedzieć czy nic się do tej pory nie zmieniło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wendkarz173 Napisano 1 Sierpnia Share Napisano 1 Sierpnia Nie, niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi