Skocz do zawartości
tokarex pontony

łowiska komercyjne śląsk

lowik120

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jestem zainteresowany jakimś dobrym łowiskiem komercyjnym w obrębie ślaska jeżeli ktoś zna jakieś godne polecenia za pomoc z góry dzięki

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

A moze być z Zagłębia :cool:

Jeśłi chcesz pobawic sie spiningiem z pstrągami pasionymi na mączce ... Czarna Przemsza od Ratanic do Łagiszy. Wyzej jest odcinek muchowy. Licencje kupisz w każdym większym sklepie wedkarskim. Ile kosztuje? nie mam pojecia, bo nie byłem tam z 10 lat, lae znajomi tam biegaja ;)

Napisano

Jeżeli Pruchna koło Skoczowa to dla ciebie też Śląsk to mogę ci co nieco doradzić. Jeśli będzie zainteresowanie tematem to zrobie trochę większy opis w nowym wątku.

Napisano

ok,niema sprawy czekam jutro,aha napisz czy tam morzna jechac ino na jeden dzien bo na tej stronie wyczytałem że oni udostępniają łowicko swoim wczasowiczom co tam u nich wypoczywaja czy też poprostu każdy tam sobie morze pojechac ??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.