zmarszczka12 Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 oplaca sie jezdzic tam drodzy koledzy wedkarze by polowic tylko dla sportu ?? Cytuj
deejaybialy Napisano 5 Czerwca 2012 Napisano 5 Czerwca 2012 oplaca sie jezdzic tam drodzy koledzy wedkarze by polowic tylko dla sportu ?? hej, jak nie masz badz nie chces lowic na wodach pzw to tak w tym roku obowiazuje oplata od wedki 7zl za dzien ryby nie musisz kupowac (jak to w poprzednich latach bywalo) bylem tam raz w tym roku; jakies 3 tyg temu wedka ds i biale robaczki troche zanety w koszyk i mialem piekne branie ze az weda jechala do wody, zacialem i wyciagnalem obciety chaczyk. szczupak na bialego z gruntu?? pozdrawiam ps prosze tego nie traktowac jako reklame nie mam nic wspolnego z ta firma Cytuj
Marcin_P Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 No a ja odwrotnie powiem, przyjechali znajomi chcieli na rybkę pojechać tam więc zabraliśmy też młodych i pojechaliśmy. Starsi jedli, ja siedziałem z młodzieżą przy wędkach, jeden grunt jeden spławik i przez prawie 4h jedno branie... Nigdy tam nie lubiłem jeździć nawet jak nie miałem karty, wolałem pojechać posiedzieć z wujkiem nad wodę PZW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi