Raczej Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 na wstępie przepraszam jeśli jest to off top ale poszukuję jakiegoś fajnego łowiska na spinning w okolicach Warszawy ( najlepiej woda stojąca ) z góry dziękuję za pomoc
Madmax Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Jezioro Rokola koło Karczewa Dużo miejsc do rzucania - dnia nie starczy żeby całe obejść, jak jest pogoda typowo szczupakowa to widać to od razu na jeziorze.
Raczej Napisano 24 Maja 2011 Autor Napisano 24 Maja 2011 no właśnie słyszałem o nim wiele dobrego, ale tam chyba tłumy są szczególnie przy ładnej pogodnie, trzeba koniecznie spróbować, dzieki za pomoc
Madmax Napisano 24 Maja 2011 Napisano 24 Maja 2011 Pisałem już o tym jeziorze w innym temacie, ale powtórzę. Wędkarzy jest sporo (spławik/grunt) szczególnie na początku od strony południowo wschodniej czyli wsi Glinki oraz Ostrówca, ale z tego co zauważyłem najwięcej szczupaków łapanych jest od strony południowo zachodniej czyli Glinek i Kępy Nadbrzeskiej i tam proponował bym pochodzić ze spinem
Raczej Napisano 30 Maja 2011 Autor Napisano 30 Maja 2011 Madmax, byłem wczoraj, jak dla mnie rewelacja, piękna okolica, fajne warunki, tylko fakt, trochę ludzi w dodatku podchmielona młodzież, dosyć głośna, ale to nic, z wyników to mały szczupły i mikro okonek, ale było super, wskazałbyś mi gdzie pisałeś już o tym jeziorku , bo nie mogę znaleźć ?
Madmax Napisano 30 Maja 2011 Napisano 30 Maja 2011 Też wczoraj byłem posiedzieć przy kiju ale bardziej rekreacyjnie bo słoneczko pięknie grzało, niestety nic nie złapałem ale to mnie nie dziwi bo nad wodą byłem dopiero od 13. Co do ludzi to można było się spodziewać że tak będzie, ładna pogoda i do tego weekend, jak jest słońce to różne towarzystwo się tam kręci, a jak już pogody nie ma i jest taka na ryby w sam raz to tylko wędkarze więc jest spoko. Proponuję zajrzeć nad "rokokoko" w ciągu tygodnia - pusto i spokojnie Link do tematu, mój post na 3 stronie http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=624&start=30
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.