walent86 Napisano 27 Maja 2011 Share Napisano 27 Maja 2011 Witam słyszał ktoś o tych stawach? Czy warto tam jechać? Jak wygląda sprawa formalna z opłatą i z ilością złowionych ryb? Jakie ryby można tam spotkać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 30 Maja 2011 Share Napisano 30 Maja 2011 z tego co pamietam 2-3 lata temu to 20 pln(cały dzień) i jednego karpia jak złowisz możesz zabrac w wadze 1-1,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walent86 Napisano 31 Maja 2011 Autor Share Napisano 31 Maja 2011 Może posiada ktoś bardziej świeższe wiadomości? Warto tam ogólnie zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walent86 Napisano 8 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2011 Ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walent86 Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Witam byłem tam w sobotę i naprawdę polecam. Właściciel miły wszystko wytłumaczy. Łowisko czynne w godzinach 6-19. Koszt wstępu 25zł. w tym można zabrać 1,5kg karpia,lina,amura szczupaka bądź 2,5 kg karasia , płoci, leszcza. Kompleks składa się z 5 zbiorników. Co do ryby od godziny 10-17 złapałem z 60 bąków + 3 karpie. Ryba bierze na białego, pinke, kukurydze i czerwone. Praktycznie każdy łowił co chwile branie. Jak byłem tego dnia trafił sie amur 4 kg. Wędkować można na 4 wędki płaci sie tylko za wejście ( rodzina, dzieci gratis) Sposób połowu : spławik, grunt i spining. Na terenie można robić grilla. Na pewno tam wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 14 Czerwca 2011 Share Napisano 14 Czerwca 2011 gdzie jest to łowisko ??? to jest Bełdów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walent86 Napisano 14 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2011 Nie Bełdów ale Byszewy. Jadąc trasa na Brzeziny w Nowosolnej skręcamy za kościołem w lewo jakieś 3-4km drogi i dojeżdżamy do miejscowości Byszewy po prawej stronie na wysokości numeru 33 /35 skręcamy w prawo i jesteśmy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenoniusz Napisano 11 Marca 2015 Share Napisano 11 Marca 2015 witam chciałbym się dowwiedzieć coś na temat łowiska. czy jest otwarte, czy warto pojechać może ktoś był w tym roku????? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati C Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Witam. Czy łowisko w Byszewach jest już otwarte? Mam zamiar wyskoczyć tam w niedziele ale nie chcę się naciąć na zamkniętą bramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati C Napisano 28 Marca 2015 Share Napisano 28 Marca 2015 Dla ciekawskich właśnie wracam z Łowiska u Stasia Byszewy. Łowisko otwarte od 1.04 ale po rozmowie z gospodarzem można już zasiąść. Jutro jadę sprawdzić jak z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helajnen Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 Tak szczerze to nie polecam, ja spotkałem się z kiperską atmosferą, właściciel kontroluje natarczywie, prawie sprawdza samochód czy coś mu nie zabrałem, mówi ze jest przewrażliwiony bo go okradają, to nie po mojemu. Na komercje przyjeżdżam powędkować na spokojnie bez spinki a nie po rybę. A co do ryby to jak złapiesz karpia to gratuluje, a podobno 25zł bierze - co uważam za trochę przesadę. Na pacyfiku wczoraj byłem i złapałem 3 karpie po ok 2kg i jeden mi się spiął. Inni też łapali karpie karasie sumy. A płatność 10zł.... Może coś się zmieniło bo w byszewach dawno nie byłem, jak coś to dajcie znać to się odwiedzi. daj relacje jak poszło:) pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati C Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 W Byszewach 15 łowienie "sportowe" 25 jak się rybę bierze... W cenie 1kg karpia, amura,szczupaka i 2 kg karasia etc. Właściciel wydaje się być miły... Ale może początek sezonu tak na niego wpływa. Ryba chyba jest bo tak mówi właściciel i ludzie których spotkałem dziś nad wodą.. Opowieści o 7 kg amurze itp. Ja osobiście jestem tylko pewien że pływa tam masa karasia... Złowiłem ich bez przesady 70 + i to tylko dlatego że odpuściłem całkowicie białe robaki, niestety karaś bierze na wszystko...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi