Don Gucak Napisano 18 Czerwca 2011 Napisano 18 Czerwca 2011 Legitymacje wędkarską mam od 9 roku życia. Opłacałem ją 5 razy potem rok przerwy i potem znowu raz. Teraz wiadomo, jestem pełnoletni w dodatku student. Czy po okazaniu legitymacji studenckiej mogę liczyć na zniżki (tak jak je miałem za bajtla)? Druga sprawa to taka, że muszę wyrobić karte wędkarską bo na 10-letnią legitymacje to chyba nie bardzo. I tutaj pytanie ile razem by mnie to kosztowało, wyrobienie karty i opłacenie okręgu katowickiego? Legitymacje i wszystkie papierki cały czas mam, wpłynie to jakoś pozytywnie przy wyrabianiu karty itd? Bo po latach planuje wrócić do gry! ;d
Don Gucak Napisano 18 Czerwca 2011 Autor Napisano 18 Czerwca 2011 To mnie bardzo mile zaskoczyli, więcej będe mógł zainwestować w sprzęt w takim razie.
Michcio Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 z ulg studenckich możesz korzystać za okazaniem legitymacji studenckiej do 24 roku życia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.