kermit82 Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Poszukuje jakiś zbiorników komercyjnych w okolicy Konina lub Kalisza najlepiej z nastawieniem na połapanie karpia. Z tego co wiem to na pewno w tych okolicach są Gosławice ale może znacie jakieś inne (najlepiej krótkie info lub stronka w necie). Cytuj
skrzynka Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Łowisko Robert koło kleczewa 12zł wejście i 12zł za 1kg karpia ładnie zrobione zanęty masz na miejscu czynne od 6-18 kumpel w sobotę wyciągnoł 7 karpi są tam liny leszcze jesiotry, karpie są tam do 18kg Cytuj
kermit82 Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Napisano 20 Czerwca 2011 Ma to łowisko jakąś stronkę w necie bo nie mogę znaleźć (znalazłem chyba zdjęcia i zapowiada się ciekawie) to po pierwsze a druga sprawa to na co łowić najlepiej i czy złowione ryby trzeba zabierać czy płaci się tylko za to co się chce wziąć? A i dobrze by było jakbyś umieścił mapkę dojazdu. Cytuj
skrzynka Napisano 20 Czerwca 2011 Napisano 20 Czerwca 2011 Płacisz tylko za ryby które zabierasz mapki dojazdu to nie ma ale spytasz się w każdym wędkarskim sklepie w koninie to tobie wytłumaczą przynęta to przeważnie kuk i czerwony robaczek Cytuj
kermit82 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Napisano 21 Czerwca 2011 ok dzięki skrzynka za odpowiedz a możne ktoś zna jakieś łowisko koło Kalisza? Cytuj
robert_76_pl Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 Mąkolno u Bogdana. Duże karpie rekord 23kg a reszta podobnie jak u Roberta w Kleczewie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi