Skocz do zawartości
tokarex pontony

Zbiorniki komercyjne w okolicy Konina lub Kalisza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuje jakiś zbiorników komercyjnych w okolicy Konina lub Kalisza najlepiej z nastawieniem na połapanie karpia. Z tego co wiem to na pewno w tych okolicach są Gosławice ale może znacie jakieś inne (najlepiej krótkie info lub stronka w necie).

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Łowisko Robert koło kleczewa 12zł wejście i 12zł za 1kg karpia ładnie zrobione zanęty masz na miejscu czynne od 6-18 kumpel w sobotę wyciągnoł 7 karpi są tam liny leszcze jesiotry, karpie są tam do 18kg

Napisano

Ma to łowisko jakąś stronkę w necie bo nie mogę znaleźć (znalazłem chyba zdjęcia i zapowiada się ciekawie) to po pierwsze a druga sprawa to na co łowić najlepiej i czy złowione ryby trzeba zabierać czy płaci się tylko za to co się chce wziąć? A i dobrze by było jakbyś umieścił mapkę dojazdu.

Napisano

Płacisz tylko za ryby które zabierasz mapki dojazdu to nie ma ale spytasz się w każdym wędkarskim sklepie w koninie to tobie wytłumaczą przynęta to przeważnie kuk i czerwony robaczek

• 11 months later...