Mariusz1 Napisano 7 Maja 2016 Share Napisano 7 Maja 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Maja 2016 Share Napisano 9 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 24 Maja 2016 Share Napisano 24 Maja 2016 Posiedziałem w zeszłym tygodniu na wschodnim brzegu na nockę. Niestety nędza. Raptem jedno branie i to puste. Ani na spinning, ani z gruntu. Jako że był to środek tygodnia, to wędkarzy jak na lekarstwo. Nad ranem koło mnie rozstawił sie jeden i kilkadziesiąt metrów dalej jakaś ekipka, która zostawała na tydzień. Natomiast w zaprzyjaźnionym sklepie wędkarskim słyszałem rozmowę, jak na trolling ciągną szczupaki po metrze i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 15 godzin temu, Doczu napisał: Posiedziałem w zeszłym tygodniu na wschodnim brzegu na nockę. Niestety nędza. Raptem jedno branie i to puste. Ani na spinning, ani z gruntu. Jako że był to środek tygodnia, to wędkarzy jak na lekarstwo. Nad ranem koło mnie rozstawił sie jeden i kilkadziesiąt metrów dalej jakaś ekipka, która zostawała na tydzień. Natomiast w zaprzyjaźnionym sklepie wędkarskim słyszałem rozmowę, jak na trolling ciągną szczupaki po metrze i więcej. A na Której Pogori byłeś? Ja dzisiaj na PIII na spining nic nie trafiłem. Na spławik płotka 30cm. Pogoda zakręcona jest ciśnienie skacze, wiatr zmienny nie ma co oczekiwać rezultatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 25 Maja 2016 Share Napisano 25 Maja 2016 Miałem na myśli PIV. Na spinning też rzuciłem parę razy, ale efekt podobny jak na grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Dzisiaj wędkując na PI zauważyłem masowo pływające do góry brzuchami leszcze, sporo z nich już leży po przybrzeżnych tatarakach. Wygląda to na tasiemca. PII oraz PIII mogą być zagrożone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista_1992 Napisano 16 Czerwca 2018 Share Napisano 16 Czerwca 2018 Witam serdecznie jestem osobą niepełnosprawną i wędkarzem chciałbym się zapytać czy ktoś wie jak można podjechać żeby wodować własną łódź pneumatyczną i gdzie można zaparkować samochód Proszę o odpowiedź Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek z Napisano 19 Czerwca 2018 Share Napisano 19 Czerwca 2018 Panowie od 15-07 do 31-07 pogoria 1 karp,amur ,twardy alkohol zapraszam chętnych na zasiadkę brań nie gwarantuje miłą atmosferę jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 W dniu 16.06.2018 o 21:25, spiningista_1992 napisał: Witam serdecznie jestem osobą niepełnosprawną i wędkarzem chciałbym się zapytać czy ktoś wie jak można podjechać żeby wodować własną łódź pneumatyczną i gdzie można zaparkować samochód Proszę o odpowiedź Michał Witaj zależy o której Pogorii myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista_1992 Napisano 20 Czerwca 2018 Share Napisano 20 Czerwca 2018 2 godziny temu, ondrey2 napisał: Witaj zależy o której Pogorii myślisz? o Kuźni Warężyńskiej (Pogoria IV) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ondrey2 Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 Dojazd od strony Marianek kilkanaście metrów od brzegu ale brzeg stromy,od Wojkowic Kościelnych do dzikiej plaży tam stają nawet przy wodzie ale znowu dużo ludzi i jeżdżą motorówkami i skuterami ale to chyba jedyne miejsce do wodowania nie licząc slipu na przeciwnym brzegu,na mapie google widać dokładnie na zdjęciu plażę i slip łącznie z dojazdem .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczysko Napisano 21 Czerwca 2018 Share Napisano 21 Czerwca 2018 Od strony Marianek (a także Ratanic) są od dawna zakazy wjazdu. I lepiej je przestrzegać bo policja rozdaje (i słusznie zresztą) mandaty. W tym sezonie ich patrole jeżdżą częściej niż w poprzednich latach, bo w tamtym rejonie (Marianki) ze względu na napiętą sytuację pomiędzy zainteresowanymi organizacjami/grupami interesów jest sporo zgłoszeń na interwencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista_1992 Napisano 24 Czerwca 2018 Share Napisano 24 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 06:10, ondrey2 napisał: Dojazd od strony Marianek kilkanaście metrów od brzegu ale brzeg stromy,od Wojkowic Kościelnych do dzikiej plaży tam stają nawet przy wodzie ale znowu dużo ludzi i jeżdżą motorówkami i skuterami ale to chyba jedyne miejsce do wodowania nie licząc slipu na przeciwnym brzegu,na mapie google widać dokładnie na zdjęciu plażę i slip łącznie z dojazdem .Pozdrawiam Dziękuję za poradę i zapraszamy na zbiornik Dziećkowice na wspólne wędkowanie z łódką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista_1992 Napisano 29 Czerwca 2018 Share Napisano 29 Czerwca 2018 W dniu 21.06.2018 o 13:49, szczupaczysko napisał: Od strony Marianek (a także Ratanic) są od dawna zakazy wjazdu. I lepiej je przestrzegać bo policja rozdaje (i słusznie zresztą) mandaty. W tym sezonie ich patrole jeżdżą częściej niż w poprzednich latach, bo w tamtym rejonie (Marianki) ze względu na napiętą sytuację pomiędzy zainteresowanymi organizacjami/grupami interesów jest sporo zgłoszeń na interwencje. Dziękuję za poradę i zapraszam na wędkowanie na zbiorniku Dziećkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 10 Września 2018 Share Napisano 10 Września 2018 ...a ja na 4 ce złowiłem kilka ładnych sztuk, nawet węgorza. Szczególnie jazie piękne. Co do stanu zarybienia, oczywiście jeszcze musi kilka kat minąć, by zbiornik obrósł w grubszą rybę. Dno jeszcze się kształtuje.to wczoraj rankiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista_1992 Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 W dniu 24.06.2018 o 17:19, spiningista_1992 napisał: Dziękuję za poradę i zapraszamy na zbiornik Dziećkowice na wspólne wędkowanie z łódką Dobry wieczór jeżeli się Pan orientuje do kiedy wolno łowić z łodzi na pogorii IV ( Kuźica Warężyńska ) i gdzie można z wodować własną łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad92 Napisano 25 Lutego 2019 Share Napisano 25 Lutego 2019 Witam, wczoraj byłem na pogorii 1 i jeszcze było minimum 5cm lodu orientujecie się może jak jest na 2,3,4? Kiedy to wszystko poodmarza 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi