Thomas1991 Napisano 10 Lipca 2011 Napisano 10 Lipca 2011 Witajcie, szukam informacji na tema wędkowania na jeziorze Wojnowo, na jakie ryby najlepiej się tam nastawić, na drapieżniki czy ryby spokojnego żeru, nadmieniam że będę tam w połowie lipca. Z góry wielkie dzieki. Cytuj
Thomas1991 Napisano 23 Lipca 2011 Autor Napisano 23 Lipca 2011 No więc nikt mi nie odpowiedział, a ja już wróciłem i na gorąco chciałbym powiedzieć jak jest. No więc na grunt jak najbardziej, żadnych chaszczy na dnie, nic a nic się nie zaczepia .. Akcje braniowe, szybko i bardzo fajne . Ale co do ryb to już gorzej, Okonie małe, dużo uklejek, płoteczki, wzdręgi no i mnóstwo Leszczy. Tego jest ogrom. Ale nie za duże, największe koło 35 cm. A problemem z tym są sieci, i odławianie ryb codziennie przez ludzi odpowiedzialnych za jeziora, i to jest ten problem tam :/.. Cytuj
KrisDDZ Napisano 13 Kwietnia 2012 Napisano 13 Kwietnia 2012 witam Czy ktoś może poradzić gdzie na tym jeziorze szukać drapieżnika z łódki . Będę tam na majówce i z chęcią bym pomachał spinem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi