kubaq1 Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Witam Jutro wybieramy się na Jezioro jadę na nie po raz pierwszy ale już dowiedziałem się jak ono wygląda i mogę trochę opisać To jezioro powstało po wykopaliskach piasku potrzebnego na budowę autostrady w obecnej chwili stało się ono sporym łowiskiem z tego co się dowiedziałem pewna osoba złapała tam 8kg karpia również żyją tam leszcze . liny . szczupaki . okonie . ten akwen jest głęboki wynosi około 6m ... wokół znajduję się las.. wyjeżdżamy o godzinie 4:30 mamy tam nie daleko około jakiś 10km. Liczę na Jakieś sporę sztuki lina bo szczególnie to na niego jestem przygotowany metoda spławikowa wędka Jaxon Harmony tele float 300/20 nie drogię wędzisko z włókna szklanego zakupione jakieś 3 dni temu żaden wielki sprzęt dla mnie bardzo wygodny i poręczny żyłka do 6kg haczyk 8 Jutro po powrocie napiszę jakie będą efekty połowu i dokładnię opiszę jaka atmosfera tam panuję i oczywiście będę miał okazje wypróbować moje nowe wędzisko ..
bumtarara Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Nie wiem co napisac, wzruszyla mnie Twoja historia.
Robal Napisano 21 Lipca 2011 Napisano 21 Lipca 2011 Mnie również urzekła Twoja historia, jedynie co mogę napisać to żebyś zdał relację w temacie 'Jak dziś było na rybach.' Pozdr.
maniek72 Napisano 22 Lipca 2011 Napisano 22 Lipca 2011 To jezioro powstało po wykopaliskach piasku potrzebnego na budowę autostrady Jezioro to naturalny śródlądowy zbiornik wodny. To o czym piszesz to wyrobisko Jutro po powrocie napiszę jakie będą efekty połowu i dokładnię opiszę jaka atmosfera tam panuję Nie mogę się doczekać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.