waldek42 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 ..... Tak więc jeśli chcecie mieć spokój to lepiej .. jak najmniej się chwalić.. Teraz już spokoju nie zaznasz przynajmniej z mojej strony Tylko zaproszenie na te piękne wiślane miejscóweczki i chęć przetrzepania dupska temu trzeciemu dziadkowi z wąsami pozwoli mi wytrwać do przyszłego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 1 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2012 ..... Tak więc jeśli chcecie mieć spokój to lepiej .. jak najmniej się chwalić.. Teraz już spokoju nie zaznasz przynajmniej z mojej strony Tylko zaproszenie na te piękne wiślane miejscóweczki i chęć przetrzepania dupska temu trzeciemu dziadkowi z wąsami pozwoli mi wytrwać do przyszłego sezonu. O zaproszeniu można dyskutować za jakieś 6 miesięcy Cały pic polega na znalezieniu miejscówki a jak sam wiesz Wisła co roku się zmienia, przykosy się przesuwają zmieniają kształty Tak więc kolejny sezon to nowe poszukiwania i wcale nie jest powiedziane że podobno przykosę znajdziemy Niemniej jednak będziemy próbować Dopiero jak się znajdzie można myśleć czy i komu o niej mówić. W każdym bądź razie ta konkretna była kawałek za Toruniem w stronę waszego miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi