Gosik Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 Witam serdecznie , ja polecam Ldzan jezdze tam od jakiegos czasu i mozna złowic ponad 1,5kg karpiki ale i tez sumiki,wstep od osoby 5zł przy czym osoba towrzyszaca nic nie płaci.Płaci sie za złowiona rybke , jesli chcemy ja zabrac , moze tez i wypuscic z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 gdzie dokładnie jest to łowisko??? jakieś nowe komercyjne??? bo kojarzę tam 2 stawy PZW koło młynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosik Napisano 27 Lipca 2011 Autor Share Napisano 27 Lipca 2011 To jakis kilometr za młynem...sa tam do łowienia w sumie dwa stawy, płaci sie tam 5 zl od osoby ...z tego co wiem ja miałam dwie wędki wiec nie czepiali sie ..po za tym co upolujesz mozesz wrzucu z powrotem do stawu...natomist ile jest za kg nie mam pojecia...tak jest to komercyjne... mam nadzieje ze pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 dzieki za info. mozesz powiedziec jak tam dojechac od mlynu ?? jakie tam sa rybki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosik Napisano 28 Lipca 2011 Autor Share Napisano 28 Lipca 2011 Co do rybek to są mieszane po przez sumiki , karpie itp...dojechać hmm, jak mijasz młyn, kierujesz się prawą strona, caly czas, mijasz gorpodarstwa rolne az do momentu gdzie na takiej niewielkiej po prawiej stronie bedzie uliczka(taka dojazdowa do działek) na wprost bedzie mała tabliczka stawy , wiesz dokladnie z tego co pamietam z wizytowki to nazywa sie to ROKITNICA numeru nie pamietam, i mysle ze jak powiesz ze o Rokitnice chodzi to chociazby działkowy powiedza Ci, bo jest to miejsce gdzie i kąpia sie ludzie ale i sa dwa stawy na rybki.Postaram sie przetrzasnąc autko , jak znajde wizytowke to podam Ci doklady adres z tel.Mam nadzieje ze choc tyle pomogłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosik Napisano 28 Lipca 2011 Autor Share Napisano 28 Lipca 2011 qbassmanutd, to dokładny adres z wizytowki:Łask, Rokitnica 51, tel 43 675 01 30 lub 665 37 08 78 ,mam nadzieje ze pomogłam choc tyle . Pozdrawam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 dzięki wielkie! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosik Napisano 30 Lipca 2011 Autor Share Napisano 30 Lipca 2011 No ja dzis moge sie pochwalic dwoma 1,5 karpikami i 2 sumikami po 1kg, czas zmienic miejsce ..jutro jak aura pozwoli jade za Bełdow, zobaczymy co tam czeka na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbassmanutd Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 napisz jak tam na Bełdowie, nie byłem tam od 4 lat. Jak wygląda rybostan aktualnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosik Napisano 2 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2011 przykro mi nie byłam w Błedowie ale w niedziele zajrzałam do Brzezin i szczerze mowiac płotek i karpi w brud, co moge szczerze polecic jesli masz ochote na karpika takiego ok 2kg to polecam lowic z pomostu i zarzucac wędke az pod cypelek tam żeruja,biora na kukurydze, z tego co pomietam to 7zł płotki i reszte drobnicy, karp 15zl reszta ponad 20zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz44 Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 LDZAŃ RÓWNIEŻ POLECAM TYLKO OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM ŁOWISKO JAMBORKI ( w zasadzie to tylko 2 stawiki ) WŁAŚCICIELE BĘDĄ Z WAS [...] CHCIELI ZROBIĆ , A PRZY TYM SĄ OKROPNIE HAMSCY!!! SZKODA MI TYLKO DZIECIAKÓW , BO ZNIECHĘCIŁY MI SIĘ DO ŁOWIENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 27 Lipca 2015 Share Napisano 27 Lipca 2015 Wszedłeś na forum z wielkim krzykiem! Jak było wiesz tylko ty i właściciel łowiska. Trzeba by wysłuchać racji drugiej strony. Popracuj nad ortografią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi