DAWID Napisano 29 Lipca 2011 Share Napisano 29 Lipca 2011 Mam pytanie jakie wzory suchych much i nimf sprawdzają się na w/w rzekach w sierpniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Jak chodzi o sztuczną muszkę to niestety ale ja nie jestem w stanie Ci nic doradzić gdyż jestem sercem i duszą oddany m spiningistą Ale znam kogoś kto bez problemu Ci pomoże. Dokładne namiary dam Ci na priva gdyż zapewne zaraz po zamieszczeniu tych info w tym temacie siła moich ostrzeżeń znacznie wzrośnie a moderator i tak to usunie- REGULAMIN He He He Co oczywiście nie oznacza że nie akceptuje w/w regulaminu A tak całkiem poza konkursem to może jednak zdecydował byś się sprzedać tego BUTCHERA RTR ??? ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Nie ma mowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.