depiela Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam, czy ktoś może wypowiedzieć się na temat tej echosondy? czy wartą ją kupować na allegro za 250-300zł. Nie chodzi mi o to by pokazywała mi ryby w wodzie tylko o samo ułożenie dna wraz z przeszkodami (konary,krzaki itp) Cytuj
dominik poznan Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 przyłącze się do tematu i zapytam którą z najtańszych sond kupić do spr kształtu dna Cytuj
Puziu Napisano 23 Sierpnia 2011 Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam, niedawno kupiłem właśnie Angler300. Jak na ten przedział cenowy to całkiem fajny sprzęt. Narazie miałem raz okazję testować na wodzie, pokazuje wszystkie uskoki dna, kamienie, konary. Jak kogoś nie stać na echo za 1000zł i więcej to polecam. Cytuj
robin14hh Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 też zastanawiam się nad sondą do spina. tak naprawde szukam taniej sondy do sprawdzenia głębokości, struktury dna - górki dołki itd może ktoś ma jakieś propozycje Cytuj
Puziu Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Echosonda Angler 300 http://allegro.pl/profesjonalna-echosonda-16-odcieni-szarosci-hit-i1965504361.html Bardzo fajny sprzęt jak za te pieniądze, mam taką jeden sezon i mogę powiedzieć że ładnie się sprawdza, do szukania górek, spadów i przeszkód podwodnych nadaje się bez problemu, fajny dodatek do szukania miejscówek przy spiningowaniu. Jedynie co to radzę dokupić uchwyt do sonaru bo przy płynięciu na silniku sonar na pływaku za dużo ucieka na boki. Ogólnie polecam sprzęt w tym przedziale cenowym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi