Viper Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie, mam 15 lat i wspólnie z ojcem chciałbym pojechać połowić ryby nad jezioro. Trochę czytałem o tym, ale dalej nie jestem pewny. Tata ma kartę wędkarską, ja nie, czy po wykupieniu 2 pozwoleń (dla mnie i taty) moglibyśmy łowić, chodzi o grunt i spławik. Jak tak to czy tylko będziemy mogli łowić po jednej wędce? Jedna ja, jedna tata, czy można po 2? I czy trzeba by było robić jak przeczytałem na innym poście "wciskać" kit że obie wędki taty czy jak? Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam.
patryk96xd Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 dopoki nie masz swojej karty wedkarskiej to mozecie polapac gora po jednej wedce weic lepiej zrob sobie karte
Viper Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 I to tak żeby tata był w pobliżu obu wędek? Czy to nie ma znaczenia?
patryk96xd Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 mozecie zajmowac jedno stanowisko czyli musicie byc dosc blisko siebie
Viper Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 Ale nie ma obawy że jak przyjdzie kontrola to nie trzeba bd wciskać kitu że 2 wędki taty?
patryk96xd Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 wedlug mojej interpretacji RAPR no problemo
Viper Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 A czy potrzebne będą nam 2 pozwolenia? Czy jedno dla taty wystarczy?
patryk96xd Napisano 8 Sierpnia 2011 Napisano 8 Sierpnia 2011 jedno wystarczy i tak: lowic po jednej wedce na glowe macie wspolny limit ilosciowy co do ryb zabieranych z lowiska jak chcesz to sobie poczytaj RAPR (wpisz w google i bd mial jako pierwsze) tam wszystko maasz szczegolowo zapisane
Viper Napisano 8 Sierpnia 2011 Autor Napisano 8 Sierpnia 2011 Dobra. Dzięki wielkie. Wszystko jasne. Pozdrawiam. Do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.