Skocz do zawartości
Dragon

TYSIĘCZNY POST

kaczor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam .

Piotr , już teraz gratuluję Ci tego jubileuszowego posta , naprawdę rzadki wyczyn.

Pozdrawiam Edek

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

:shock: Edi, nawet nie zauwazyłem tego :cool: Dziękli Tobie TEN post jest moim tysięcznym postem. Właściwie, to zwróciłeś na to uwagę :grin: Echhhh, jak ten czas leci :roll:

Hmmm, no to gdzie orkiesrta? Gdzie dywany? Gdzie czerwone goździki :roll:

:lol::lol::lol:

Napisano

Kichal pies ilosc ;-)

Wazne ze tresci Twoich postow zawieraja to co trzeba i przy okazji sa przedstawiane w sposob humorystyczny :razz: O to wlasnie chodzi.

Dosc wazeliny bo mnie Bogdan opinkoli ;-)

Gość Bartosz
Napisano

To ja Ci zagram fanfary! Uwaga!!! TRRRRRRRRRAAAAAATATATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Prawda że piękne? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Gość bogdan39
Napisano

E mysle ze celowo to zrobił :lol::lol::lol::lol:

Leszczyk chyba bedziemy kumplami :lol:

Złe dobrego potrzątki gdzie ja to napisałem. :wink:

Napisano
Piotrek a może nie pisz już więcej , ten tysiąc nieżle wygląda.
Dobre. I tak u wszystkich 1000 i koniec. Tylko kto nam laikom będzie doradzał :cry:
Napisano

:lol::lol::lol: Dzięki, mili jesteście :grin:

Dla potomnych zrobiłem zrzut, by wiedzieli, jak wygląda 1000 post, bo ten będzie juz 1001 ;) i bym nie musiał zmieniac nika i bym mógł dalej pod nim pisać ... takie rozwiązanie, którw wszystkich zaspokoi :lol::lol::lol:

8cba5b7f3ad11c51m.jpg

A przy okazji ... rzucicie okiem ile nabazgroliśmy juz postów, tematów, jak i na fakt, ze zbliżamy sie z postepem geometrycznym do tysięcznego forumowicza ;)

Ciekawe, kto nim będzie :cool:

Napisano
Jak mysliscie kto napisal posta nr 10.000 ?

A ja bym przysiągł, ze Miron :cool: I pewnie tak było. Wystarczyło, ze skasowano jakis post i ... licznik sie obrócił :cool:

Zapewniam, że nie mam z tym nic wspólnego, a gdyby nawet, to zrobiłem to bezwiadnie :mrgreen:

Zresztą, jakie ma to znaczenie, ważne, że dobrze się bawimy i co najwazniejsze ... szanujemy :grin:

Gość bogdan39
Napisano

Wiecie tak se mysle ze musimy zaczać czekać na 1000 obywatela tego forum musimy go chucznie przyjąć.

Co wy nato propozycje. :shock::wink:

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.