dziara Napisano 19 Sierpnia 2011 Napisano 19 Sierpnia 2011 Czy zna ktoś ten zbiornik? Czy można tam wypożyczyc łodz? Cytuj
pitpower Napisano 22 Sierpnia 2011 Napisano 22 Sierpnia 2011 Witam, na tym jeziorze panuje gospodarka rabunkowa dziadów emerytów, zaszytych w grajzerówce znaczy się WPN. Dawno powinni mleko w bamboszach gotować , a nie zarządzać tą woda. Jeździłem nad tą wodę za małolata, teraz możesz z panienką w trzcinkę skoczyć za 145 zł i to 10 razy bo tyle kosztuje wypożyczenie łodzi, ahaaaa zapłać z góry na konto bankowe PZW Grunwald (moje koło) gdzie zasiada następny bambosz co to ustalił. Jak masz zamiar łowić ryby, to wędek nie zabieraj,bo i tak nic nie złowisz, bo nic nie ma. Ale kup sobie rekawice na siłownie, jak nie chcesz odcisków na dłoniach od wiosłowania Jak byś się tam wybiera,ł i spotkasz predzia pozdrów go ode mnie , i powiedz że jego czyn społeczny mam w D4,znaczy się malowanie smołą tych drewnianych "gomułkowskich"łajb pozdrawiam PIT sorki za moją wypowiedz, ale by taka wodę spier... to trzeba być ostatnim de..... Cytuj
tulipan Napisano 21 Lutego 2012 Napisano 21 Lutego 2012 Ja też jeździłem za małolata i jeżdżę teraz. Bardzo chwalę sobie tą wodę (dużo sandacza,ładny okoń,czasami szczupak,zdarza się sum).Ja wędki zabieram i łowię,bo umiem.W zeszłym sezonie 53 sandacze, 14 szczupaków, 2 sumy,okoni nie liczę, na emeryturze nie jestem.Jeżdżę jak mam czas i wolne od pracy. Cytuj
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Autor Napisano 21 Lutego 2012 Ja nie umiem łowić ale kilka lat wstecz na Dymaczewie pare ładnych sandaczy złowiłem. Miałem takie miejsce od strony WPN skąd bez ryby sie nie wracało. I zawsze dobrze sandacze brały jak kwitła woda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi