Skocz do zawartości
tokarex pontony

Shimano Hyperloop Match Ax vs. Fiume inter mach

garfieldg32

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślałem nad odległosciowką ale nie wiem ktora wybrać shimano hyperloop ax czy fiume inter mach. Bardziej stawiałbym na shimano bo znam ta firmę ale nie wiem. Co wy sadzicie o tych wędkach. Dziękuję za pomoc...

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

kolego mam tego hyperloopa. wedeczka miodzio, super wykonanie, idealnie wywazona, wspaniale czuc walke kazdej ryby i co najwazniejsze jest baaardzo lekka, dzieki czemu nie boli nadgarstek po calodziennym wedkowaniu. niestety nie mam porownania z fiume inter mach, ale przy mojej drugiej maczowce konger carbomaxx to shimano wypada o 3 klasy wyzej. to zupelnie inna liga.

jako ciekawostke dodam, ze 2 lata temu obiecalem zonie, ze kupie jej jakas wedke, aby nie nudzila sie na wspolnych wypadach nad wode. w sklepie przegladala rozne maczowki, jednak, gdy wziela do reki hyperloopa to nie bylo mowy o innej wedce. gdy zobaczylem cene to zlapalem sie za glowe, jednak, gdy sam nią pomachałem to stwierdziłem, że to cudo warte jest swojej ceny.

w następnym sezonie moj szwagier zachwycony naszym hyperloopem kupil identyczego i tez jest do dzis z niego baaardzo zadowolony.

szczerze polecam... w koncu to shimano:)) szkoda tylko , ze cena powala...

• 2 weeks later...
Napisano

Witam

Łowię matchówkami Fiume Spinadesco (do 10 gr) i Fiume William (do 16 gr). Łowi mi się nimi znakomicie, wcześniej miałem matchówki innych topowych firm, ale te leżą mi w ręku wyśmienicie, daleko się nimi rzuca, są delikatne, mozna więc łowić na cienkie przypony, bez obawy zerwania większej ryby podczas zacięcia na cienkiej zyłce. Miałem w ręku wędki Inter Match 3,9 i 4,2m, sa to kije klasy średniej plus, jak za 200 zł, to nawet bardzo dobre. Jak masz do wydania nieco więcej, to polecam Ci te którymi łowię.

pozdrawiam

Leoni

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.