elasto Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Cześć wam wszystkim wybieram się w rejon gór sowich i szukam informacji czy w tamtych rejonach są pstrągi a jeśli tak to bardzo bym prosił o podanie namiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 elasto, pstrąg potokowy ma właśnie okres ochronny i na większości rzek krainy pstraga i lipienia obowiązuje zakaz spinningowania, można łowić lipienie jedynie na muche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Września 2011 Share Napisano 4 Września 2011 Rzeka Ścinawka na której poławiałem do 31 sierpnia potokowce są ale się spóźniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 od lutego juz sie sezon rozpoczyna wiec gdzie mozna uderzyc ? na scinawce pewnie juz nic nie plywa co technops ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 technops, jak tam na tej Ścinawce??? bo ja byłem w lutym zeszłego roku i zero nawet wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 bo technops wszystko wyłuskał co było do wyłuskania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Sorka, że "późno" odpisuję (ogarniam swoje stare posty) freut, potokowce są, ale są to szkraby, trzeba dać im czas na rozwój, rzadko kiedy trafi się jakiś wymiarowy. Co cieszy widać od groma takich malutkich do 10cm więc jest szansa, że za kilka lat będzie można naprawdę sobie powędkować tego pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 technops a sezon już rozpocząłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Narazie czeka mnie wymiana drogiej części w samochodzie to chyba jeszcze poczekam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 no czasem tak bywa ja ostatnio 1000 wywalilem ale na szczescie miałem uzbierane na ten cel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi