martines Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 A ku przestrodze innych.....niedawno Straż Rybacka przetrzepała łódki w pobliżu ww mostu i kilku "głodnych" wędkarzy wyłapało mandaty po 500 zł na krótkie sandacze.....żenada po prostu... I co z tego jak na tych "baranów" nie ma lekarstwa. Wczoraj troszkę tam posiedziałem i żadnej kontroli nie było To co widziałem co stare dziadki wyprawiają z krótkim sandaczykiem to woła o pomstę do nieba. W ciągu 5-ciu godzin wędkowania złowiłem 22 sztuki niewymiarków. Dziadki podobnie tylko zamiast spowrotem do wody rybki wpadały im do worka. W tym czasie obracali łódkami 2 razy do samochodów na brzegu. Czy to tak trudno co dziennie wpadać nad wodę i robić kontrolę. Po co ta straż rybacka jest. Najlepiej grzać stołki w biurach i popijać gorącą kawkę. Pokazać się raz na miesiąc i wypłatka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 witam, koledzy łapiecie tam teraz coś? widziałem ze lód puścił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario61 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Share Napisano 24 Lutego 2012 Lód to może puścił, ale na pewno nie pod tymi mostami....lód spiętrzony stoi, lodołamacze pracowicie się uwijają, alez łódką jeszcze tzreba sie wstrzymać jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 cóz kolego,tydzien temu w sobote kolo radziszewa spokojnie mozna bylo lapać,kra szla ale w ilosci pozwalajacej na lapanie. siodlo za to lipa. dzis jak wracałem to ten kolo radziszewa lipa,ale za to ten w siodle od strony kolbasowa mozna lapac,po przeciwnej stronie. coz,kra plynie i rzeka sie zmienia,raz jest w lodzie a raz nie.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario61 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Nie zmienia to jednak faktu, że dojazd w okolicę obu mostów został całkowicie zablokowany przez drogowców i ciężko jest tam się dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario61 Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 Nie zmienia to jednak faktu, że dojazd w okolicę obu mostów został całkowicie zablokowany przez drogowców i ciężko jest tam się dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 byłem wczoraj na łodzi, na 10 ekip to 2 coś miały szczupak i sandał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario61 Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Wodowałeś się gdzieś w okolicy ? Jest tam jakaś możliwość dojazdu i zwodowania łodzi? Ja od czasu, kiedy zabudowali autostradę barierkami przy zjeździe pod most do slipu, to tam już nie łowiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Byłem dzisiaj sprawdzić i rzeczywiście dojaz zablokowany barierką.Jechałem od kołbaskowa w stronę szczecin-klucz.Po prawej stronie zejścia brak za mostem,przed i po lewej niewiem...Niedługo wszystko będzie zabronione....mówią że komuna była najgorsza... Pod mostem stało dwóch na wodzie i 3 wokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 mozna wypłynąć z moczył , pieknie mozna sie zwodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi