ruhh Napisano 25 Września 2011 Share Napisano 25 Września 2011 witam, czy ktoś z kolegów i koleżanek wędkarzy odwiedzał może to łowisko ? byłem w zeszłą niedziele oraz dzisiaj na 3h. Wyniki ? Generalnie łowiliśmy w 3 osoby na 6 wędek. Na brzegu wylądował jeden szczupaczek ~40cm który uderzył w okonka który się podczepił na czerwonego Podczas ściagania w białe robaki uderzył karp ~6kg ale niestety zestaw spławikowy sobie nie poradził. Na drugim brzegu Klient wyciągnął pięknego Karpia, miał nie mniej niż 15kg, właściciel mówił o 18kg. Są tam ponoć piękne amury i nawet spore sumiki. Dla leniwych : Łowimy na 2 wędki - 20 zł za obydwie. Łowimy od świtu do zmroku (telefonicznie lepiej powiadomić że chcemy być na łowisku wcześniej niż o 8.00) Główne przynety to kukurydza, czerwone, białe, kulki proteinowe. To tak po krótce to zauważyłem po 2 wizytach, na łowisku jest czysto, są miejsca siedzące dla rodziny, piwko zimne i spokój (nawet gdy jest spora frekwencja) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 21 Maja 2012 Autor Share Napisano 21 Maja 2012 2 karpie, trzeci się spiął. Jeden około 4 kg, drugi około 6 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 wybieram się w niedziele, czy ktoś ma ochotę pokarpiować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 10 Maja 2013 Autor Share Napisano 10 Maja 2013 witam, byłem w niedzielę. Ani skubnięcia, sąsiedzi mieli kilka odjazdów, 3 rybki na brzegu. (karp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoczątkującyHobbysta Napisano 4 Lipca 2016 Share Napisano 4 Lipca 2016 Witam! Jakieś relacje z tego roku? : ) Jest możliwość wypożyczenia wędki dla znajomego na tym łowisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi