hardyyy Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Założyłem ten temat dla wszystkich którzy łowią na odrze w Widuchowej pozdrawiam chłopaki............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 No właśnie może jakieś informację czy coś bierze itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martines Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Bierze, bierze tylko trzeba wiedzieć gdzie i z kim pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Ja wiem że wszyscy chwalą się połowami z Piotrem ale oszczędźmy mu reklamy.....Pytam o łowienie z brzegu na grunt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 30 Września 2011 Autor Share Napisano 30 Września 2011 nie tylko chwalą się połowami z Piotrem ale tez i bez Piotra....a co do gruntu to nie mam pojęcia będziesz musiał sam pojechać i się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Witam,jak tam sytuacja z sandaczem i szczupakiem,coś się ruszyło?W niedziele mam zamiar się tam wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 imperator30 sandacz jest ale jak na razie krotki jest pewnie i większy ale tutaj już trzeba trochę porzucać na odpowiednich miejscówkach a jeśli chodzi o szczupaka to coś tam się trafi wiesz jak to jest pozdrawiam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeF Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Wczoraj na Odrze trafiliśmy z Piotrem 12 szczupaków i okonia na woblery, sandacz na razie czeka na prawdziwą jesień, myślę, że warto popłynąć na szczupaka, ładnie żeruje w odpowiednich miejscówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Panowie dzięki za informacje,na niedziele jestem umówiony z Piotrkiem więc zobaczymy jak to bedzie,po wszystkim zdam relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeF Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Panowie dzięki za informacje,na niedziele jestem umówiony z Piotrkiem więc zobaczymy jak to bedzie,po wszystkim zdam relacje. I jak udał się wypad?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Niedzielne wędkowanie zaczeliśmy ok.godz 8-mej i pierwszymi rybami które łapaliśmy były sandacze. Złapaliśmy kilkanaście sztuk,były to same maluchy i stwerdziliśmy że popływamy za szczupakiem,trafiliśmy 4 sztuki miedzy 1,5 kg a 3,5 kg,jednego sandaczyka 48 cm i leszcza ponad 3kg za kapote. Ogólnie jeszcze pare pustych brań i kilka spadów,jeden konkret na wędce ale niestety grot z kotwiczki się wyprostował i ryba się spieła. W ten weekend znów się wybiorę,może bedzie lepiej a może nie.... Ogólnie wypad zaliczam do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 a gdzie te wielkie okazy, ktore tam sie łapie ? znajomy tez był tam w weekend i mowil ze słabiutko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 15 Października 2011 Share Napisano 15 Października 2011 Pewnie pływaja w wodzie,jak sam wiesz okazów nie łapie się na co dzień,trzeba swoje wyjeźdźić i poświęcić trochę czasu,szczególnie jeśli nie ma ich już w takich ilościach jak kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Był ktoś w ten weekend na widuchowej? Planowałem w tą niedziele się tam wybrać ale po namowie kolegi wędkowaliśmy na odrze w gryfinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeF Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Ja byłem z kolega w piątek, całkiem ładnie brały, wyciągneliśmy 13 szczupłych i 2 okonie , tylko trzy szczupłe pod wymiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 To całkiem niezły wynik,gratulacje. A jak sytuacja z sandaczem,łapią już coś większego czy nadal te maluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeF Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Ja osobiście nie stawałem za sandaczem ale każdy powtarzał, że mały bierze tylko. Ciężko powiedzieć, w środę płynę to stanę na 2-3 godziny na sandaczem i sprawdzę na własnym sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Reef...,byłeś dziś na rybach? pogoda za bardzo nie dopisywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReeF Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 Wczoraj wieczorem padało więc spanikowałem i przełożyłem na piątek. Napisze na weekend jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Chłopaki a jak tam w Widuchowej cos z gruntu bierze???Łowię wyłacznie na Feeder i mam zamiar sie tam wybrać...Tu odcinek od gryfina do łubnicy słabo na grunt...Jedynie Spiningiści widziałem szczupaki łowili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperator30 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Witam,Panowie jak tam sytuacja z sandaczem i szczupakiem,coś się dzieje? Trafiają się jakiś większe sandacze czy nadal same małe. Planuje w ten weekend się tam wybrać a ostatnio byłem tam miesiąc temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris 74 Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Witajcie,bylem 2 maja z brzegu na spina.Jedno branie,jeden szczuply.Ledwo wymiar... na Slidera Woda dosyc wysoka,zaczepy jak co roku w innych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goral28 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Byłem 1 maja za szczupakiem ( podskoczyłem z pontonem z Dolnej Odry) zero brań, 5 godzin pływania jeden okoń. Na kanałach siatki co 100m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Nie wiem na co łapaliście, ale ja na niezawodną ( jak co roku !! ) Mormyszkę , połapałem !! Brań dużo, 6 Szczupaków. Najmniejszy 54cm , największy 85cm, wszystko wróciło do wody !! Faktem jest, że brały do 11, potem był tylko skwar ... Jak znajdę swój telefon, umieszczę fotki. pozdrawiam, mormyszkowców ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Do goral28 ... Bo pływać trzeba umić ... Żarcik taki ... Mam nadzieję, że kiedyś się spotkamy i zobaczysz tajniki miejscowych wędkarzy oraz wędkarzy, którzy będąc tam, poznali metody oraz sposoby połowów okazów od miejscowych Mistrzów !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi