artech Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 technops, to wpadaj teraz nad Inę. Połowić nie połowisz ale napatrzysz się do syta na scenki jak te na zdjęciach ze strony TPRIiG http://www.tpriig.pl/informacje-znad-rzek-ale-nie-o-polowach/2857-ochrona-tarla-2010/strona-18.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 artech, super foty u nas teraz tarło potokowca też jest co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Niedaleko mnie na Dłubni okolice Grzegorzowic , Sieciechowic itp pstrąg ma tarło zawsze w grudniu , mam tam kolege więc jak ma to zawsze po mnie dzwoni Jest co oglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Extra szkoda , że nie w większej rozdziałce, na tapete by poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Niedaleko mnie na Dłubni okolice Grzegorzowic , Sieciechowic itp pstrąg ma tarło zawsze w grudniu , mam tam kolege więc jak ma to zawsze po mnie dzwoni Jest co oglądac A i zamrażara potem pełna co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi