ciepiela22 Napisano 11 Października 2011 Napisano 11 Października 2011 witam jak w temacie czy ktoś może wie z jakiego węgla jest dragon guide select tiny 2-10g 270cm bo nigdzie nie moge znaleść przepraszam jeżeli źle umieściłem temat proszę go przeniesc z góry dziekuje za odp Cytuj
perchhunter Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Wedka jest wykonana z maty px2 produkowanej w firmie toray a tutaj producent zastrzega sobie prawo do tego z czego dokładniej jest zrobiona ta mata. Do czego chcesz tą wędke?? 3 lata temu zastanawiałem się nad kupnem tej wędki jednak cena troche jest za duża jak za kijek tej klasy... Cytuj
ciepiela22 Napisano 21 Listopada 2011 Autor Napisano 21 Listopada 2011 ale warta0jest ceny czy nie i czy jest tak kruchutka jak piszą i czy jak np jak szczupak 90cm się powiesi to się wędeczka nie zostanie w paru częściach Cytuj
daniello2010 Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 jednak cena troche jest za duża jak za kijek tej klasy...No przeciez ci odpisał co do ceny...czytaj ze zrozumieniem Cytuj
perchhunter Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 Prawda jest taka że jest wiele wędek nie tylko wklejanek które w tym i niższym przedziale cenowym stanowią super okoniówki które choć nie posiadają rezonansu są super wędkami. Pisałem już wcześniej o mistrallu wielu kolegów posiada diamondy lexusy z frimy mikado czy nawet nowość na 2011 dragona fishunter do 12 gram z pewnością tak samo jak nie lepiej się sprawdzą nad woda. Mnie odstraszyła cena ponad 400zł za kij na okonki bo duże okonie się łowi na duże przynęty... Cytuj
perchhunter Napisano 21 Listopada 2011 Napisano 21 Listopada 2011 tzn nie fishunter tylko fishmaker :-/ mój błąd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi