dziara Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 ma zamiar kupić kopyta relaxa z kilku sprawdzonych kolorów. Będe kupował na paczki i z tąd moje pytanie. Gdzie najkorzystniej kupić owe przynęty? gdzie jest najtaniej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Prawdopodobnie u zródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Października 2011 Autor Share Napisano 16 Października 2011 ale raczej nie mam dojscia do zródła czyli cen hurtowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozii Napisano 16 Października 2011 Share Napisano 16 Października 2011 Napisz do nich e-maila a na pewno pomogą, cen nie znam ale śmiem twierdzić, że będzie taniej niż w zwykłym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Hej mam pytanie. Gdzie na necie można kupić klocki balasy odpowiednie do produkcji własnoręcznych woblerów??? pomocy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Na allegro spory wybór lub w internetowych sklepach modelarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 Tu masz link: http://allegro.pl/balsa-listewka-1-5-cm-x-1-cm-x-108-cm-i2094649678.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 na allegro można już kupic gotowe korpusy bo i po co sie bawic w struganie kupijesz gotowe korpusy i stery wklejasz malujesz i GOTOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 wiem, że można kupić gotowe ale jednak wystrugane własnoręcznie to co innego ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 dzieki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Też bym chętnie spróbował sił w dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 oo widze kolega również z Chełma ;p ja właśnie zamierzam podłubać przez zimę, ale jak narazie jestem w tym laikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Hehe dokładnie jak ja, nigdy nie próbowałem ale i czasu nie mam więc na razie to była by baaardzo limitowana edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi