ASTRONAUTA123 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Witam koledzy , w tym roku też będą organizowane jakieś zawody haczykowców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Ja bym się pisał na jakieś zawody Gruntowe:D:D:D:(Feeder):)byłem na żabnicy i powiem że cieniutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 A ja na spinningowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniello2010 Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Na żabnicy w niedzielę koło mnie przechodziło 2 ze spiningami i mieli po 2 ładne szczupaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam koledzy , w tym roku też będą organizowane jakieś zawody haczykowców ? Ja jestem tez jestem ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi