dawid1346 Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Witam. Mam taki stary kołowrotek Golden Royal Graphite 808 leżał kilka lat na strychu ze starą wędką. Kołowrotek rozebrałem, wyczyściłem, nasmarowałem i całkiem nieźle działa Tylko jest taki problem że ma pękniętą stopkę (nie wiem dokładnie jak się to nazywa) od zamykania kabłąka. Szkoda mi go wywalić bo chodzi ładnie i do starej wędki chcę go założyć, wędkę zostawił bym u szwagra a koło niego jest stawek na którym czasami wędkuję, nie musiałbym za każdym razem tyle sprzętu wozić. Stopkę próbowałem skleić Poxipolem ale wytrzymała tylko 3 zamknięcia. Więc jeśli ktoś ma taki stary kołowrotek który który jest nie używany, uszkodzony i ma zostać wywalony to z chęciom przyjmę tą część do zamykania kabłąka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Wiesz, że chyba mam takie cudo w piwnicy Jak go znajdę w tym burdlu to wymontuję to cudo i Ci prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1346 Napisano 20 Października 2011 Autor Share Napisano 20 Października 2011 Było by super. Dodatkowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Ja mam taki kołowrotek, potrzebujesz jeszcze tą część? Jak to to go poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Szukaj bo ja nie znalazłem. Musi być, że już do śmieci poleciał przy ostatnim sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi