Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jezioro Jasień

Darek89

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum. W sierpniu wybieram się na jezioro Jasień . Potrzebuję informacje na temat tego jeziora. Nastawiam się głównie na spining.

Z góry dziękuje.

• 4 weeks later...
przynęty na klenia   Dragon
  • 9 months later...
Napisano

Jeśli chodzi o jezioro Jasień na kaszubach to kiedyś było tam nawet nieźle lecz powoli sytuacja zaczęła sie zmieniać na gorsze. Kiedy byłem tam ostatni raz (kilka lat temu) już było kiepsko. Co do spinningu napewno było tam dużo okonia ale wiekszych niż 25-30 cm nie spotkałem. Szczupaki były ale mało i często niemiarowe.Innych ryb było dużo ale głównie niewyrośnięte. Nie wiem jak jest teraz ale kiedys całe masy kormoranów upodobały sobie ten akwen:/

Gość DareczeK
Napisano

dzięki za odpowiedź, hmm jadę tam w lipcu to zdam relacje co i jak. Miejmy nadzieje , że zmieniło się na lepsze

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.