Darek89 Napisano 28 Lipca 2006 Napisano 28 Lipca 2006 Witam serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem forum. W sierpniu wybieram się na jezioro Jasień . Potrzebuję informacje na temat tego jeziora. Nastawiam się głównie na spining. Z góry dziękuje.
lake fishing Napisano 20 Sierpnia 2006 Napisano 20 Sierpnia 2006 Czy chodzi Tobie o jezioro jasień w Gdańsku?
Sielny Napisano 5 Czerwca 2007 Napisano 5 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o jezioro Jasień na kaszubach to kiedyś było tam nawet nieźle lecz powoli sytuacja zaczęła sie zmieniać na gorsze. Kiedy byłem tam ostatni raz (kilka lat temu) już było kiepsko. Co do spinningu napewno było tam dużo okonia ale wiekszych niż 25-30 cm nie spotkałem. Szczupaki były ale mało i często niemiarowe.Innych ryb było dużo ale głównie niewyrośnięte. Nie wiem jak jest teraz ale kiedys całe masy kormoranów upodobały sobie ten akwen:/
Gość DareczeK Napisano 12 Czerwca 2007 Napisano 12 Czerwca 2007 dzięki za odpowiedź, hmm jadę tam w lipcu to zdam relacje co i jak. Miejmy nadzieje , że zmieniło się na lepsze
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.