Gimzi Napisano 21 Października 2011 Napisano 21 Października 2011 Witam, mam na sprzedaż kilka woblerków własnej roboty. Generalnie łowią wszystkie ryby, polecane na małe i większe rzeki. Robię je w różnych rozmiarach, oczywiście można zamówić indywidualnie. Charakterystyczną jednak ich cechą jest duże obciążenie przy bardzo małych rozmiarach. Są to woblery tonące, ustawiane w taki sposób, żeby dawały sobie radę w różnych warunkach. Niektóre modele potrafią nawet nurkować na 2 metrach głębokości w nurcie przy długości 2cm !! Idealne na jesienne i zimowe miejsca bytowania jazi i dużych okoni. Płycej pracujące modele z powodzeniem zastosujemy przy łowieniu pstrągów czy kleni. Nikogo nie namawiam do kupna, chcę tylko abyście spróbowali czegoś innego Cena za sztukę 10zł, przy większych zamówieniach gratisy oraz darmowa przesyłka. Poglądowe zdjęcia: Cytuj
Gimzi Napisano 17 Listopada 2011 Autor Napisano 17 Listopada 2011 Witam, mam do sprzedania woblerki długość około 2cm. Woblery są tonące, przeciążone, do prowadzenia zarówno w silnym nurcie jak i na stojącej wodzie. Polecam do połowu pstrąga, jazia i klenia. Często również zabójcza broń na okonie. 8zł/sztuka + 5zł na PP niezależnie od ilości. Przy całym komplecie możliwy rabat lub gratis. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi