ubot Napisano 28 Października 2011 Napisano 28 Października 2011 Witam, chodzi mi o stare blachy Gnom, Alga, Mors, z lat 70-80 tych. Takie które na rewersie mają ciemniejszy, mosiężny odcień i wybite logo "czapli" lub "SUM" Wielkość bez znaczenia. Dam dobrą cenę. Poszperajcie trochę proszę, a może u Taty lub Dziadka coś się znajdzie... Pozdrawiam Robert Cytuj
Gość kilerpulawy Napisano 30 Października 2011 Napisano 30 Października 2011 mam kilka chyba takich starych poszukam i przesle zdjecie podaj emaila Cytuj
ubot Napisano 30 Października 2011 Autor Napisano 30 Października 2011 wysłałem na PW, czekam z niecierpliwością. Dla informacji moje dramatyczne zainteresowanie wynika z tego iż w piątek skradziono mi skrzynkę ze wszystkimi przynętami które gromadziłem przez ostatnie 20 lat.. Było tam też kilka sentymatalnych "perełek" których prawdopodobnie nigdy już nie odzyskam. Dla tego też szukam identycznych przynęt, choć wiem że są nikłe szanse.. I najmniej boleję nad niemałą stratą finanasową, ale wspomnień i pamiątek po bliskich się raczej nie nadrobi... Dla tego z góry wielkie dzięki za odzew w tym temacie... Pozdrawiam Robert Cytuj
ubot Napisano 26 Listopada 2011 Autor Napisano 26 Listopada 2011 Przypomnę się.. Dla zachęty podam cenę jaką proponuję - 20zł/szt. (jeśli będą takie jakich szukam) Poszperajcie trochę.. Pozdrawiam Robert Cytuj
robert74 Napisano 4 Grudnia 2011 Napisano 4 Grudnia 2011 Temat nadal aktualny?Powinienem mieć trochę tych blach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi