Tomek1988 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Witam, poszukuję części szczytowej do kija Robinson Xenon Perch 2.40m 2-10g. Dzisiaj niefortunnie szczytowy skład połamał mi się na lekkim zaczepie na 3 części. Niestety z braku funduszy nie mogę wiele zaoferować ale mogę również wymienić na przynęty. Ewentualnie jeżeli ktoś posiada jakąś nie potrzebną wklejankę okoniową to proszę o priv. Okonie dopiero co zaczynają dobrze skubać a ja nie mam czym łowić,lipa Pozwoliłem sobie zmienic temat, ponieważ oryginalny "Kupię,zamienię,przyjmę" nie mówił w czym rzecz. Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Heh , mam taki sam problem segment drugi mi strzelił na zaczepie może ktoś wie gdzie można kupić taką część za w miarę dobre pieniądze . Pomóżcie nam koledzy i koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 ja do swojego spina zamawiałem w hurtowni ten element. koszt to bylo jakies 50zł a i nie był to konkretnie taki kij jak wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi