greg1977 Napisano 1 Listopada 2011 Share Napisano 1 Listopada 2011 Są jeszcze rybne jeziora na mazurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Są napewno . Masz tu linka do łowisk na których łapie: http://wedkarstwo.bianet.pl/elk-ryby/elk.htm (głównie Łaśmiady , Selment , Grabnik , Henzelewo , Lepaki , Guzki , Sawinda , Woszczele ) Ja nie narzekam i moi koledzy po kiju też nie. Polecam jeszcze jezioro Ełk ,ale ono nalezy do PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1977 Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 Dzięki za pomoc i propozycję i proszę kolegów od kijka o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marlenna85 Napisano 15 Lipca 2013 Share Napisano 15 Lipca 2013 Ja mogę polecić jezioro Zerbuńskie, jeśli marzysz o złowieniu sporego karpia albo suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip170 Napisano 29 Marca 2016 Share Napisano 29 Marca 2016 miejscowosc Bogaczewo.fajne domki nayjazd z rodzina a i w jeziorach jest co wybierac.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wegrzyn19161 Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Filip170 w Bogaczywie byłe jakieś 4lata temu,małe płoteczki i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi