suhhar Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 byłem dzisiaj porzucać wody mało ale tragedii nie ma. Dziadek po drugiej stronie gadał do drugiego jak to kiedys po 30 karpi łowił i do domu przywoził i go stara wyzywała a jak nie miał co z tym robić to cyganom za wódkę dawał. Nie powiesz mi że coś tam złowić teraz idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Póstynny łofca Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Max co złapałem to karaś srebrzysty około 30cm grubasek i taki sam krąp jak na krąpika to chyba nieźle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 1 Marca 2019 Share Napisano 1 Marca 2019 We wtorek byłem z feederkami na Korytowie. Tylko niewielki kawałek od głębszej strony był wolny od lodu. Efektów brak. Jutro atakuje drugi raz, może coś się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 3 Marca 2019 Share Napisano 3 Marca 2019 Woda za zimna jeszcze i tam mało ryb zostało więc nie liczyłbym na jakieś wielkie efekty Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianos Napisano 6 Marca 2019 Share Napisano 6 Marca 2019 Jakieś tam nieduże leszczyki się trafiły. Jeszcze faktycznie woda trochę zimna, ale wczesną wiosną biorą tam naprawdę ładne płocie (do 30 cm) i leszcze do kilograma. Jeszcze trzeba poczekać z dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi