wertik Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Jeśli ktoś z was posiada jakiegoś starego kręcioła, który tylko sie kurzy, proszę o kontakt wiciu211@wp.pl Kolekcjonuje takie stare cacka - mogą być podrapane, brudne. Mam juz 7 sztuk, wszystkie ''odrestaurowałem'', nasmarowałem i chodzą idealnie. Wiem, że wielu z nas ma duuuuuży sentyment do takich rzeczy, czekam na oferty, na pewno sie dogadamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Ja coś mam,jakiegoś delfina tokoza i coś jeszcze,popatrzę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Mam także kilka sztuk, wieczorem jak mi się uda wstawię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Mam także stare wędziska jak byś był zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Kolega zainteresowany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Chyba niezbyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamasi Napisano 12 Listopada 2011 Share Napisano 12 Listopada 2011 czesc. mam kołowrotek Aby garcia cardinal combo 4 jest sprawny łowie na niego na zywca zamienie lub sprzedam na inny mocny kołowrotek na zywcanie moge wstawic zdjecia podaj meila to wysle ci na poczte.lub na tel pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 30 Listopada 2011 Share Napisano 30 Listopada 2011 To moje rupcie Gdzieś jeszcze mam jakieś kołowrotki i części ale za cholerę znaleźć ich nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamasi Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 czesc kolego.. ile kolego za te kolowrotki... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 Moje także są aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 13 Grudnia 2011 Share Napisano 13 Grudnia 2011 czesc kolego.. ile kolego za te kolowrotki... pozdrawiam Witam, ile nie wiem ale moja propozycja jest taka że wystawiam na jeden z portali aukcyjnych i za ile Wylicytujesz to Twoje Wiem że jeden z tych kołowrotków (hercules) może być wart jakiś grosz Jeśli Jesteś zainteresowany daj znać i wystawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi