lukasz.87 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Zabrze, Wrocław, Poznań...byliście może na którychś...? Najbardziej głośno jest zawsze chyba o tych w Zabrzu. Osobiście nie miałem jeszcze zaszczytu być na owych, jednak na pewno w roku 2012 zawitam do Zabrza. Które polecacie, które są najbardziej treściwe, jest największa powierzchnia wystawowa no i wg was najlepsze....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Jeżdżę do Zabrza, są największe z wymienionych i tematycznie mi najbardziej odpowiadają. Na stronach Targów dostępne są informacje dotyczące programu, pokazów, wystawców-sklepów-firm, paneli dyskusyjnych. Możesz również obejrzeć filmy i zdjęcia z poprzednich edycji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Zabrze to w tej chwili jedyne targi wędkarskie w Polsce. W ostatnich latach targi (z nazwy) w Warszawie czy w Poznaniu to była farsa... Dla zainteresowanych karpiarstwem okazja do spotkania, obejrzenia sprzętu i zaopatrzenia się np. w przynęty i zanęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 Jeżdżę do Zabrza, są największe z wymienionych i tematycznie mi najbardziej odpowiadają. Na stronach Targów dostępne są informacje dotyczące programu, pokazów, wystawców-sklepów-firm, paneli dyskusyjnych. Możesz również obejrzeć filmy i zdjęcia z poprzednich edycji. Pozdrawiam. może wklei ktoś link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 13 Listopada 2011 Share Napisano 13 Listopada 2011 może wklei ktoś link Proszę : http://markoz.pl/pilkarp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.87 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Share Napisano 15 Listopada 2011 Najbardziej mi chodzi o to czy można kupić takie rzeczy które najlepiej przed zakupem oglądnąć jak np....haczyki, gumki do d-rigów, kółka łącznikowe, etc...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 15 Listopada 2011 Share Napisano 15 Listopada 2011 Najbardziej mi chodzi o to czy można kupić takie rzeczy które najlepiej przed zakupem oglądnąć jak np....haczyki, gumki do d-rigów, kółka łącznikowe, etc...? Można dotknąć, powąchać spróbować - oczywiście odwiedzam te, które mam pod nosem:) Targi "Łowy i Połowy" Zabrze 2011: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi