lukasz.87 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Zabrze, Wrocław, Poznań...byliście może na którychś...? Najbardziej głośno jest zawsze chyba o tych w Zabrzu. Osobiście nie miałem jeszcze zaszczytu być na owych, jednak na pewno w roku 2012 zawitam do Zabrza. Które polecacie, które są najbardziej treściwe, jest największa powierzchnia wystawowa no i wg was najlepsze....? Cytuj
diaflex Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Jeżdżę do Zabrza, są największe z wymienionych i tematycznie mi najbardziej odpowiadają. Na stronach Targów dostępne są informacje dotyczące programu, pokazów, wystawców-sklepów-firm, paneli dyskusyjnych. Możesz również obejrzeć filmy i zdjęcia z poprzednich edycji. Pozdrawiam. Cytuj
tomek1 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Zabrze to w tej chwili jedyne targi wędkarskie w Polsce. W ostatnich latach targi (z nazwy) w Warszawie czy w Poznaniu to była farsa... Dla zainteresowanych karpiarstwem okazja do spotkania, obejrzenia sprzętu i zaopatrzenia się np. w przynęty i zanęty. Cytuj
abra1711 Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 Jeżdżę do Zabrza, są największe z wymienionych i tematycznie mi najbardziej odpowiadają. Na stronach Targów dostępne są informacje dotyczące programu, pokazów, wystawców-sklepów-firm, paneli dyskusyjnych. Możesz również obejrzeć filmy i zdjęcia z poprzednich edycji. Pozdrawiam. może wklei ktoś link Cytuj
diaflex Napisano 13 Listopada 2011 Napisano 13 Listopada 2011 może wklei ktoś link Proszę : http://markoz.pl/pilkarp.html Cytuj
lukasz.87 Napisano 15 Listopada 2011 Autor Napisano 15 Listopada 2011 Najbardziej mi chodzi o to czy można kupić takie rzeczy które najlepiej przed zakupem oglądnąć jak np....haczyki, gumki do d-rigów, kółka łącznikowe, etc...? Cytuj
zdrapek Napisano 15 Listopada 2011 Napisano 15 Listopada 2011 Najbardziej mi chodzi o to czy można kupić takie rzeczy które najlepiej przed zakupem oglądnąć jak np....haczyki, gumki do d-rigów, kółka łącznikowe, etc...? Można dotknąć, powąchać spróbować - oczywiście odwiedzam te, które mam pod nosem:) Targi "Łowy i Połowy" Zabrze 2011: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi