Skocz do zawartości
Dragon

[s] Batson Rx8 XST1141F 2,9m do 10gr, Daiwa infinityQ 3-18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1) Sprzedam Batsona do 10 gr uzbrojonego we wrocławskiej pracowni Atlantis, przelotki alconite+sic na szczycie, uchwyt DPS gunsmoke, rękojeść korek zakończony ciemnym burlem, odległość od uchwytu kołowrotka to ok 25cm(kij nie leci na pysk i nie jest dociążany). Omotki czarne+wstawka srebna.

Blank uzbrojony w okolicach kwietnia. Stan bardzo dobry.

Cena jaka mnie interesuje to 650zł. Odbiór osobisty na terenie Wrocławia. postaram się zaglądać co parę dni tutaj więc proszę o cierpliwość w razie braku mojego odzewu;)

2) Daiwa infinity Q 2,7m 3-18gr, zakupiona rok temu w krokodylu za 580zł, jest to stara seria, ponoć dużo lepsza. Mi nie przypadł do gustu chociaż są i tacy co chwalą

Kijek był nad wodą parę razy i kurzy się za szafą, drobne ryski na uchwycie kołowrotka.

Cena jaka mnie interesuje to 350zł. Odbiór osobisty na terenie Wrocławia.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Wchodzi w grę wysyła za pobraniem? Sory ale nie bardzo opłacało by misie jechać extra do Wrocławia! Możesz wrzucić jakieś fotki?

Napisano

Tu nie chodzi o kwestie finansowe tylko o cyrk z pakowaniem kurierami itp, póki co jest spore zainteresowanie ludzi z Wrocławia, jeśli nikt jednak nikt nie zakupi rozwarze wysyłkę.

snc00295f.jpg

Uploaded with ImageShack.us

snc00297.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Dwie kiepskie fotki z kom.Ze względu na brak czasu dopiero w piątek mogę zrobić coś w większej rozdzielczości. Na fotce kołowrotek wielkości 2500shminao.

Daiwa obecnie 320zł